SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalar MOBESE'de..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen MOBESE kameralarına kavşaklardaki kaza anları saniye saniye yansıdı.

MOBESE kayıtlarına göre Malatya merkez Battalgazi Kavşağı'nda bir çimento tankeri, kavşağa giren otomobile çarptı. Otomobil aracın altına girmekten şans eseri kurtuldu. Hava Lojmanları Kavşağı'ndaki kazada ise yeşil ışık yanınca şeritlerinde gitmekte olan araçların arasına sağdan gelerek dalan bir otomobil, minibüsü sıyırarak kazayı atlattı. Emniyet Kavşağı'ndaki kaza da şerit değiştiren araca, aynı şeritteki bir aracın arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kazaların ışık ihlali ve dikkatsiz şerit değiştirme sonucu meydana geldiği belirtildi.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi’nde 01.30 sıralarında 20 yaşındaki M.K. yönetimindeki otoyla giderken cadde sonundaki virajı alamayarak kaldırıma çarptı. Otoda bulunan 24 yaşındaki E.Ş. ile 22 yaşındaki M.K. yaralandılar.

Mehmet Buyruk Caddesi ile Sağlık Caddesi’nin kesiştiği kavşakta 20 yaşındaki E.T. yönetimindeki oto ile 27 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Turgut Temelli Caddesi’nde 43 yaşındaki B.Ö. yönetimindeki otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 21 yaşındaki İ.E. adlı yayaya çarptı ve yaraladı.

Çevreyolu Viraj kavşağında 45 yaşındaki H.D.’nin yönetiminde bulunan araçla, 22 yaşındaki F.A. yönetimindeki oto ve 24 yaşındaki Ö.C. yönetimindeki otolar ışıklarda çarpıştı. F.A.’nın otosunda yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki G.A. adlı bayan yaralandı.

K.Mustafapaşa Mahallesi İpekçi ve Karanfil Sokakları kavşağında 26 yaşındaki F.T. adlı bayanın yönetimindeki oto ile 35 yaşındaki S.Ş. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. 23.00 sıralarındaki kazada bayan sürücü ile aracında bulunan 20 yaşındaki R.A. yaralandılar.

Fuzuli Caddesi Fırat İlköğretim Okulu önünde 44 yaşındaki H.B.B. yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 10 yaşındaki B.Y. adlı kız öğrenciye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 27 yaşındaki N.B. adlı bayan sürücünün yönetimindeki otoyla çarptığı 32 yaşındaki A.K. adlı yaya yaralandı.

Elbistan’dan Gölbaşı yönüne gitmekte olan 35 yaşındaki H.A. yönetiminde bulunan 34..9987 plakalı kamyon Doğanşehir ilçesi Kapıdere Köyü Damderesi mevkiinde dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak kayalığa çarptı. Sürücü yaralandı.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 67 yaşındaki C.G. yönetiminde bulunan 44..388 plakalı otomobil Akçadağ Doğanlar mevkiinde mıcıra kapılarak takla attı. Kazada 76 yaşındaki A.Ş. ile 49 yaşındaki M.T.G.’nin yaralandıkları bildirildi.

1.Organize Sanayi Bölgesi’nde 52 yaşındaki R.E. yönetimindeki 44..633 plakalı kamyonla dikkatsizlik sonucu 38 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 01..969 plakalı minibüse arkadan çarptı. M.K. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 37 yaşındaki Ş.L. yönetiminde bulunan 63..161 plakalı otomobil Doğanşehir Çığlık civarında iken takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 36 yaşındaki Ö.F.Z.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız