SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 11 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda otomobilin çarptığı kadın öldü. Şehirgösteren mevkii YİMPAŞ kavşağındaki trafik kazasında ise 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Şehirlerarası yollardaki kazalarda ise 6 kişi yaralandı.

ÇEVREYOLU'NDA 1 ÖLÜ..
Çevreyolu Taner Kız Öğrenci Yurdu binasının önündeki kazada Murat Kılıç yönetimindeki 44 EV 723 plakalı otomobil, seyir halinde iken yoldan karşıya geçmekte olan 60 yaşlarındaki Zeynep Çelik'e çarptı. Kazada ağır yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan Çelik, kurtarılamadı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI..
Kaza, dün gece 22.30 sıralarında meydana geldi. Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park’tan şehir merkezine gelmekte olan Ahmet Keçeci yönetimindeki 05 AK 108 plakalı otomobil, YİMPAŞ Alışveriş merkezi otoparkından şehir merkezine gelmek üzere yola çıkan Cemal Dümdüz yönetimindeki 44 KF 539 plakalı otoyla çarpıştı. Savrulan otomobillerden biri, Çevreyolu’nun yanındaki tali yolda gitmekte olan Halil Gezici yönetimindeki bisiklete de çarptı.

Kaza sırasında her iki otomobilin ve bisikletin sürücüleri, Malatya plakalı araçta bulunanlardan Naki Davarcı ile bisiklette bulunan Naci Uzunpınar yaralandılar. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar. Kaza sırasında araçlarda da hasar meydana geldi.

DİĞER KAZALAR..
Özsan Sanayi Sitesi kavşağındaki trafik ışıklarında Mesut Dağdeniz yönetimindeki 44 FP 774 plakalı kamyon ile Malatya yönüne giderken, kavşakta ışıkta beklemekte olan Mehmet Hacsan yönetimindeki 34 JED 44 plakalı otomobile arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Kale ilçesi yönüne gitmekte olan Mehmet Karatay yönetimindeki 44 KF 894 plakalı oto, Salkımlı civarında tali yoldan ana yola çıkan Burhan Karataş yönetimindeki 44 FD 158 plakalı araça çarptı. Araçlar hasar görürken, ikinci araçta bulunanlardan Emin Karataş yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Hüseyin Ali Çolak yönetimindeki 23 AP 994 plakalı çekici kamyon, Malatya’ya 46 kilometre mesafede iken Doğanşehir Eskiköy mevkiinde, sol arka tekerleği koptu ve karşı yönden gelen Aziz İspaha yönetimindeki 33 N 3863 plakalı kamyona çarptı. Kazada 33 plakalı kamyonda hasar meydana geldi.

Malatya-Sivas karayolunun 12’inci kilometresi Güntaş Fabrikası önünde Nusret Yaylacı yönetimindeki 34 TA 9661 plakalı kamyon Hekimhan ilçesine giderken, arkadan gelen ve kamyonu sollamak isteyen Hamza Çataloğlu yönetimindeki 44 T 1017 plakalı taksi, bir anda mıcıra kapılarak kontroldan çıkıp, kamyona çarptı. Kazada taksi sürücüsü ile aynı araçta bulunan Şadiye Yıldırım ve Sümeyra Nisa Çataloğlu yaralandılar.

Adıyaman yönünden Malatya’ya gelmekte olan Halik Dulkadir yönetimindeki at arabasına, saat 21.00 sıralarında, Doğanşehir Sürgü Kasabası’nda Mustafa Eştürk yönetimindeki 44 FA 501 plakalı motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Malatya-Sivas yolu 17. kilometrede Yazıhan yönüne gitmekte olan Kazım Özgüler yönetimindeki 44 KR 179 plakalı motosiklet, lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü ile yanında bulunan Feytullah Oral yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

FOTOĞRAF: Şehirgösteren Mevkiindeki trafik kazasına karışan otomobiller.. (Foto: Ali YENİER)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız