SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 13 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişinin öldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.

SÜRÜCÜ ÖLDÜ..
Ölümlü kaza Doğanşehir sınırlarında oldu. Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 37 yaşındaki A.İ. yönetiminde bulunan 27..5324 plakalı otomobil, Doğanşehir Kurucaova Kasabası Kasımlar Mezrası civarında aşırı hız yüzünden takla attı. Kazada sürücü A.İ. kaza yerinde yaşamını yitirirken, 39 yaşındaki H.H.U. yaralandı.

DİĞER KAZALAR..
Arapgir’den Malatya yönüne gelmekte olan 35 yaşındaki M.H.A. yönetiminde bulunan 44..089 plakalı otomobil, Arguvan Karababa Köyü yol ayrımında, ön sol lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

İnönü Caddesi Sosyal Güvenlik Kurumu önünde 28 yaşındaki B.D. yönetiminde bulunan oto ile 25 yaşındaki A.İ.M. yönetimindeki oto çarpıştı. 01.00 sıralarındaki kazada otolarda bulunan 23 yaşındaki K.T. adlı bayan ile 63 yaşındaki F.T. yaralandılar.

Orduevi karşısında 36 yaşındaki Ö.Ö. yönetimindeki otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 6 yaşındaki S.G.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Adliye kavşağında 19 yaşındaki F.A. yönetiminde bulunan otoyla, bisikletli 29 yaşındaki M.A.E.’ye çarptı ve yaraladı.

Şeker Stadı önünde 43 yaşındaki A.K. yönetimindeki otoyla yolu geçmeye çalışan 9 yaşındaki M.S.K.’ya çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Yeşilyurt Caddesi’nde 28 yaşındaki A.H.Y. yönetimindeki oto ile 38 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan motosikletin çarpıştığı, motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt ilçesi Mullakasım Mahallesi’nde 71 yaşındaki M.İ. yönetiminde bulunan oto ile 19 yaşındaki N.T. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada ilk otoda bulunan 72 yaşındaki Ş.İ. adlı bayan yaralandı.

Battalgazi ilçesi Şişman Köyü mevkiinde viraja hızlı giren 42 yaşındaki A.H. yönetiminde bulunan 44…713 plakalı traktör devrildi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan 44 yaşındaki M.İ. ağır yaralandılar.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 28 yaşındaki İ.E. yönetiminde bulunan motosiklet 02..648 plakalı motosiklet, aynı yönde giden bir başka motosiklete çarpmamak için fren yapınca, motosiklet devrildi. Kazada sürücü ile arkasında oturan 33 yaşındaki H.E.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız