SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 ilköğretim okulu öğrencisi öldü, 16 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı.

Malatya- Pütürge karayolunun 6. kilometresi Yaygın Kasabası civarında, okul servisinden inip yolun karşısına geçmek isteyen D.K. adlı ilköğretim öğrencisine, 53 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan 44..264 plakalı otomobil çarptı. Kazada, D.K. öldü, sürücü gözaltına alındı.

Malatya'da TIR'ın devrilmesi sonucunda 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Malatya-Hekimhan karayolu Tünel mevkiinde meydana geldi. İhsan Özerdem yönetimindeki 34 BR 9063 plakalı TIR, yoldan çıkarak devrildi. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü, olay yerine giden sivil savunma ekiplerince çıkartıldı. Ağır yaralanan sürücü İhsan Özerdem, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Fotoğraf bu kazadan)

Kuluncak’tan Hekimhan yönüne gitmekte olan H.G. yönetiminde bulunan 44..133 plakalı minibüs, Sarıkız mevkiinde karşı yönden gelen A.E.A. yönetiminde bulunan 34..2652 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobilin buzdan kayması sonucu meydana geldiği belirtilen kazada otomobil sürücüsü A.E.A. ile minibüs yolcularından M.B. yaralandı.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan M.S. yönetiminde bulunan 44..638 plakalı minibüs, Akçadağ Darıca mevkiinde yolun buzlu olması yüzünden kayarak devrildi. Yolculardan F.İ., G.T., N.S., İ.K. adlı bayanlar ile A.T.A. yaralandılar.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan O.A. yönetimindeki 34..5617 plakalı minibüs Hasançelebi mevkiinde buzlu yoldan kayarak şarampola yuvarlandı, sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya-Sivas yolunun 115. km’si Hekimhan Kozdere mevkiinde H.A. yönetimindeki 60 DN 600 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen 06..70 otomobil çarpıştılar. Kazada otodaki M.M.Y. yaralandı.

Battalgazi’den Malatya yönüne gelmekte olan A.G. yönetimindeki 44..042 plakalı minibüs Hanımınçiftliği civarında park halinde olan A.H.’ye ait 44..287 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Minibüste bulunan M.B., R.B., M.Y., H.K. ve S.T. adlı bayanlar yaralandılar.

Malatya’dan Dilek Kasabası yönüne gitmekte olan N.K. yönetimindeki 44..328 plakalı kamyonet kasabanın İstasyon Mahallesi mevkiinde dikkatsizlik sonucu elektrik direğine çarptı. Araçta bulunan B.K. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız