SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 19 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, aralarında bir emniyet şube müdürünün de bulunduğu 16 kişi yaralandı. Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki bir başka kazada da 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Fahri Kayahan'daki kazada yaralananlardan biri hastanede yaşamını yitirdi.

MİNİBÜS TAKLA ATTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Kağıt Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Tahsin Sonakalın'ın(30) kullandığı 12 S 0041 plakalı minibüs, sol arka lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada minibüs sürücüsü Tahsin Sonakalın ile minibüste bulunan Bingöl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Arif Yıldız(42) ile yolculardan Rahime Yıldırım, Şahide Kaya(21) Erhan Kaya(22), Nezahat Bican(46), Fatma Elci(8), Muhammet Sonakalan(21), Oğuz Özden(35), Serap Kobay(32), Adnan
Gürbüz(61), Kader Gürbüz(8), Hatice Akın(24), Gıyasettin Akın(25), Yılmaz Demirkayak(42) ve Evindir Kanakan(26) yaralandı.

Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi, Beydağı Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu ve diğerlerinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

İKİ OTO ÇARPIŞTI..
Öte yandan Fahri Kayahan Bulvarı'nda da iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Onur Kotan'ın kullandığı 44 KZ 212 plakalı otomobil ile Ünal Arslan'ın yönetimindeki 44 KZ 757 plakalı otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle çarpıştı. Kazada her iki otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Uğur Erkuş ve Ahmet Fethi Kayış yaralandı. Yaralılardan 17 yaşındaki Uğur Erkuş, kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. (Fotoğraflar bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız