SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 20 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişinin öldüğü, 20 kişinin de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındıkları bildirildi.

Kuluncak ilçesi Kızılhisar Köyü’nden Ayvalı yönüne gitmekte olan 16 yaşındaki H.D. yönetiminde bulunan 44..849 plakalı traktör, ehliyetsiz sürücünün dikkatsizliği sonucu Aşağıselimli Köyü mevkiinde devrildi. Kazada traktörün çamurluk kısmının altında kalan 41 yaşındaki F.D. adlı kadın ölürken, sürücü ile 19 yaşındaki F.D., 6 yaşındaki Y.D., 17 yaşındaki T.İ., 17 yaşındaki A.A. ve 18 yaşındaki T.B. yaralandılar.

Malatya-Pütürge karayolunun Ormaniçi köyü mevkiinde 72 yaşındaki O.A. yönetimindeki 44 FZ 091 plakalı otomobil ile 52 yaşındaki D.Y. yönetiminde bulunan 31 F 9131 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada yaralanan Fatma Kaya (28), Ömer Akoğlu (39), Hava Özdoğan (60) ve Ali Özdoğan (70), ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. (Fotoğraf bu kazadan)

Organize Sanayi Bölgesi’nde 35 yaşındaki E.S. yönetiminde bulunan 34..0510 plakalı otomobil ile ana caddeye çıkarken, 50 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan 44..896 plakalı minibüsle çarpıştı, E.S. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 41 yaşındaki Ş.Y. yönetiminde bulunan 34..3519 plakalı otomobil, Yeşilyurt Oluklu köyü mevkiinde devrildi. Sürücü ile 43 yaşındaki A.Y. ve 62 yaşındaki O.Y.’nin yaralandıkları bildirildi.

Arapgir’den Malatya’ya gelmekte olan 29 yaşındaki H.A. yönetimindeki 35..5273 plakalı kamyonet, dikkatsizlik sonucu Deregezen Yazı mevkiinde şarampola devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile 31 yaşındaki H.Ş. Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Doğanşehir’den Adıyaman yönüne gikmekte olan 31 yaşındaki A.I. yönetiminde bulunan 44..159 plakalı kamyon, Çığlık köyü mevkiinde önünde giden 54 yaşındaki H.İ. yönetimindeki 44..374 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada sürücü H.İ. ağır, araçta bulunan 43 yaşındaki V.A. ise hafif yaralandılar.

Develi Köyünden Akçadağ yönüne gitmekte olan 40 yaşındaki K.A. yönetimindeki 44..809 plakalı otomobil, Yaylımlı Köyü ayrımında aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kayalıklara çarptı. Kazada sürücü ağır yaralandı.

Elbistan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 34 yaşındaki S.O. yönetimindeki 34..3695 plakalı araç Akçadağ Darıca köyü yol ayrımında şarampola uçtu. Kazada otoda bulunan 74 yaşındaki E.Ö. adlı kadın yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız