SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 21 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile ilçelerde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı. Son aylarda sayıları oldukça artan motosikletlerin karıştığı kazalarındaki artış dikkat çekiyor.

KAZALAR..
Pütürge’nin Nohutlu beldesinden Tepehan beldesine gitmekte olan 38 yaşındaki Bayram Yiğit’in yönetimindeki traktör, 21.30 sıralarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, traktörde bulunan 16 yaşındaki Hasan İnan yaşamını yitirdi.

Kiltepe Mahallesi Babuktu mevkiinde C.F.Ö. yönetimindeki 44 DH 418 plakalı belediye otobüsü, geri manevra sırasında 80 yaşındaki N.B.’ye çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

Bentbaşı Mahallesi’nde, 08.00 sıralarında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen motosikletin çanptığı 6 yaşlarındaki M.A. yaralandı.

Şeker Stadı önünde 12.20 sıralarında meydana gelen kazada İ.Y. yönetimindeki 23 DL 421 plakalı kamyon, O.S. yönetimindeki 44 DF 939 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan yolculardan 4 yaşındaki M.Ö. ile 31 yaşındaki T.Ö., 60 yaşındaki S.Ö. ve 38 yaşındaki A.A. yaralandılar.

Çöşnük’te Çevreyolu yanındaki tali yolda T.D. yönetimindeki 44 DR 989 plakalı oto ile giderken, karşı yönden yaya olarak gelen 18 yaşındaki E.I. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

İsmetiye Mahallesi’nde C.T. yönetimindeki 44 FK 360 plakalı otoyla giderken, aniden yola çıkan 7 yaşlarındaki B.Y.’ye çarptı. Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Çevreyolu Üniversite Durakları Bülent Korkmaz Üstgeçidi yanında, 19.15 sıralarında T.D. yönetimindeki 44 FV 764 plakalı motosiklet, 37 yaşındaki F.M.’ye çarptı. Yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 17 yaşındaki sürücü hakkında yasal işleme başlandı.

Şifa Mahallesi Terminal Caddesi’nde H.Ö. yönetimindeki 44 KH 781 plakalı oto, aniden yola çıkan 58 yaşındaki Y.K. adlı kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan Y.K.’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Özalper Mahallesi’nde T.S. yönetimindeki 44 KT 053 plakalı oto ile, 7 yaşındaki F.Ş. yönetimindeki bisiklete çarptı ve bisiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Doğanşehir ilçesi Doğu Mahallesi Malatya Caddesi’nde 19.15 sıralarında D.H. yönetimindeki 44 DV 235 plakalı traktör ile S.D. yönetimindeki 44 DE 825 plakalı oto çarpıştı. Kazada S.G., O.H. ve A.M.H. yaralandılar.

Pütürge ilçesinin Taşbaşı Mahallesi ilçe girişi maden yolu civarında H.D. yönetimindeki 44 KU 669 plakalı kamyon, freninin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.Y., H.K., Z.K. ve Y.K. yaralandılar. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi.

Özsan Sanayi Sitesi içinde Mehmet Yazdan yönetimindeki motosiklet ile, yaya olarak gitmekte olan 24 yaşındaki Selime Omurcan’a çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Özsan Sanayi Sitesi’nde, Malatya Belediyesi’ne ait itfaiye aracı ile gitmekte olan Mahmut Koç, kırmızı ışıkta duran Tuncay Bozdağ yönetimindeki araca arkadan çarptı. Kazada itfaiye aracının sürücüsü Mahmut Koç hafif yaralandı.

Arapgir ilçesi Yazılı Köyü Kızılkol mevkiinde İhsan Altıokka yönetimindeki otoyla giderken, mıcır nedeniyle yoldan çıkan oto kayalığa çarptı. Araç hasar gördü.

Arapgir’in Çaybaşı Köyünden Çimen Köyü’ne gitmekte olan İbrahim Öztürk yönetimindeki traktör, karşı yönden gelen Nail Topçu yönetimindeki otomobile çarptı. Kazada iki aracın da hasar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız