SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 24 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 24 kişi de yaralandı.

KAZALAR..
Özal Köyü’nden Şahnahan Kasabası’na gitmekte olan 23 yaşındaki V.K. yönetimindeki 44..256 plakalı traktör Karaçalı mevkiinde, dikkatsizlik sonucu yolun sağındaki sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü ile annesi 57 yaşındaki K.K. ağır yaralandılar. Anne K.K., hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Sürücü V.K. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Hatay yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki A.A. yönetimindeki 33..72 plakalı dolu tüpgaz yüklü kamyon, dikkatsizlik sonucu Doğanşehir Sürgü Kasabası Reşadiye Geçidi mevkiinde şarampola yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan sürücü Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, araziye dağılan dolu tüpgazlar traktörlerle toplandı, ayrıca kamyon enkazı da çekilerek şarampoldan kurtarıldı. (Fotoğraftaki kaza)

Tandoğan Mahallesi Karagöz Caddesi’nde oynamakta olan 7 yaşındaki M.F.K. adlı çocuğa, plakası alınamayan bir oto çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Kırçuval Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde 37 yaşındaki N.Ö. yönetimindeki otoyla giderken, 42 yaşındaki K.B.’ya ait park halindeki otoya çarptı. 03.30 sıralarındaki kazada, çarpan araçta bulunan 24 yaşındaki R.A. ve 38 yaşındaki M.Ö. adlı kadınlar yaralandılar. Sürücünün aşırı alkollü olduğu saptandı.

Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde 26 yaşındaki H.Ç. yönetimindeki oto ile giderken 23.50 sıralarında yola çıkan 8 yaşındaki Ö.A.’ya çarptı ve hafif yaraladı.

Turgut Özal Mahallesi’nde 02.10 sıralarında meydana gelen kazayla ilgili ifadesi alınan 18 yaşındaki M.A.U., 34 YFE 49 plakalı oto ile giderken, T.M. yönetimindeki 44 EK 303 plakalı otonun arkadan kendilerine çarptığını öne sürdü. T.M. ise ifadesinde, diğer aracı M.A.U.’nun değil 26 yaşındaki S.B.’nin kullandığını öne sürdü. S.B.’nin ise alkollü olduğu saptandı. Soruşturma sürüyor.

Çevreyolu Ankara istikametinde S.Ö. yönetimindeki oto ile giderken, yolunu kapatan minibüse çarpmamak için tali yola girmeye çalışınca kaldırıma çarptı ve daha sonra burada bekleyen 42 yaşındaki S.S. adlı kadına çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Sanayi Caddesi’nde 21 yaşındaki G.S. yönetimindeki motosiklet ile 24 yaşındaki G.K. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Sanayi Sitesi Çıraklık Okulu önünde 18 yaşındaki Ş.E. yönetimindeki bisiklet ile giderken 25 yaşındaki Y.K. yönetimindeki otoya çarptı ve yaralandı.

Bentbaşı Mahallesi Yeniyol’daki kazayla ilgili ifadesi alınan 37 yaşındaki A.D. adlı kadın, yürürken kendisine çarpıp kaza yerinden ayrılan motosiklet sürücüsünden şikayetçi olduğunu bildirdi. 29 yaşındaki motosiklet sürücüsü M.T. hakkında yasal işleme başlandı.

Arapgir- Malatya yolu Y.Çörenge Mahallesi Arifin Virajı mevkiinde 50 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına uçtu. 01.00 sıralarındaki kazada ağır yaralanan A.Ö.’nün aşırı alkollü olduğu saptandı.

Akçadağ’dan Çatyol Beldesi’ne gitmekte olan 26 yaşındaki O.P. yönetimindeki 44..139 plakalı otoyla aniden yola çıkan 7 yaşındaki V.M.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 46 yaşındaki S.K. yönetimindeki 27..832 plakalı otomobil, Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy mevkiinde kavşakta duran 41 yaşındaki N.N.M. yönetimindeki 25..592 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada otolarda bulunan 35 yaşındaki H.M. adlı bayan ile 51 yaşındaki H.P. adlı şahıs yaralandılar.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 23 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44..706 plakalı otomobil, Doğanşehir Kurucaova Kasabası Kasımlar Mezrası Aran Deresi mevkiinde kontrolsüz girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil karşı yönden gelen 61 yaşındaki A.K. yönetimindeki 02..0038 plakalı araca çarptı. Kazada Malatya plakalı otoda bulunan 19 yaşındaki A.M. ve 26 yaşındaki M.D., Adıyaman plakalı otoda bulunan 28 yaşındaki R.A. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Adıyaman yönünden Malatya’ya gelmekte olan 42 yaşındaki M.Ü. yönetimindeki 21..402 plakalı kamyon, Cumhuriyet Örnekköy mevkiinde, dikkatsizlik sonucu şarampola uçtu. 43 yaşındaki A.Ç. yaralandı.

Malatya- Ankara yolu 9. kilometrede 43 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 44..026 plakalı kamyonla, aynı yönde giden 31 yaşındaki H.Ö. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44..490 plakalı otoya arkadan çarptı, araçlar hasar gördü.

Malatya- Arapgir yolu 70. kilometre Kaynak Köyü Levenge mezrası civarında 48 yaşındaki M.E. yönetimindeki 44..290 plakalı kamyon, 02.00 sıralarında dikkatsizlik sonucu yolun sağındaki karpuz tarlasına devrildi. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Hekimhan yönüne gitmekte olan 36 yaşındaki R.B. yönetimindeki 21..855 plakalı kamyon, 03.30 sıralarında Hekimhan Kocaözü Kösehasan mevkiinde, dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki H.İ. yaralandılar.

İPAŞ kavşağında kırmızı ışıkta beklemekte olan 63 yaşındaki F.S. yönetimindeki 16..7655 plakalı otomobile, arkadan gelen 51 yaşındaki İ.E. yönetimindeki 44..468 plakalı otomobil çarptı, araçlar hasar gördü.

Gölbaşı’ndan Doğanşehir Kapıdere yönüne gitmekte olan 37 yaşındaki R.A. yönetimindeki 46..3382 plakalı otomobil, İydeli Köprü mevkiinde viraja hızlı girince, yolun solundaki tümseğe çarptı. Araçta hasar meydana geldi.

Doğanşehir Çavuşlu’dan Polat Kasabası’na gitmekte olan 34 yaşındaki B.A. yönetimindeki 25..991 plakalı otomobil, viraja hızlı girince taşlara çarptı ve hasar gördü.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 46 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan 44..121 plakalı otomobil, Yeşilyurt Gözene mevkiinde devrildi. 02.20 sıralarındaki kazada sürücü hafif yaralandı.

Merkez Hisartepe Köyünden il merkezine gelmekte olan 21 yaşındaki O.C. yönetiminde bulunan 44..038 plakalı otomobil, stablize yolda kontroldan çıkıp şarampola uçtu. Kazada 20 yaşındaki S.A. adlı bayan ile 19 yaşındaki Ü.A. adlı şahıs yaralandılar.

Tohma Köyü’nden Akçadağ’a gitmekte olan 26 yaşındaki R.K. yönetimindeki 44..614 plakalı oto, aynı yönde giden 41 yaşındaki O.A. yönetimindeki 34..7110 plakalı oto aniden fren yapınca, bu otoya arkadan çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

Fırıncı Köyünden Malatya’ya gelmekte olan 28 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44..0987 plakalı taksi, köy çıkışında 41 yaşındaki A.Y. yönetimindeki 34..45 plakalı otomobile arkadan çarptı. Araçlarda hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız