SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 27 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hafta sonunda meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçadağ ilçesi Kepez köyü istikametinden Aksüt köyü istikametine seyir halinde olan İ.A. (28) yönetimindeki traktör, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada traktör sürücüsü İ.A. kaza yerinde öldü.

DİĞER KAZALAR..
Kanalboyu’nda karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki C.Ç. adlı çocuk, 44..427 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı. Kaza yerini terk eden aracın ve sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor.

Turgut Temelli Caddesi’nde 47 yaşındaki H.H. yönetiminde olan 44..714 plakalı otonun çarptığı 9 yaşındaki F.S.A. yaralandı.

İl Özel İdaresi önü MAŞTİ civarında 26 yaşındaki G.A., 33 yaşındaki N.C., 53 yaşındaki R.I. ve 42 yaşındaki R.Ç.’nin yönetiminde bulunan 44..410, 44..105, 44..678 ve44..841 plakalı otolar zincirleme kaza yaptılar. Kazada 27 yaşındaki G.K. adlı bayan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

K.Mustafapaşa Mahallesi’nde 29 yaşındaki T.K.’nin yönetiminde bulunan 23..675 plakalı otonun çarptığı 16 yaşındaki N.E. adlı kız yaralandı.

Beydağı Devlet Hastanesi önündeki kavşakta 31 yaşındaki G.D., 21 yaşındaki S.T. ve 33 yaşındaki bayan sürücü M.Ö. yönetiminde bulunan 44…278, 44…841 ve 44…183 plakalı araçların karıştığı zincirleme kazada 51 yaşındaki E.D. adlı bayan ile 56 yaşındaki G.D. yaralandılar.

MAŞTİ önünde 27 yaşındaki O.K.’nin 44..108 plakalı otoyla çarptığı 25 yaşındaki S.T. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Salköprü Mahallesi Boztepe Caddesi’nde 20 yaşındaki A.V.A.’nın 44..051 plakalı otoyla çarptığı 9 yaşındaki A.D.K. yaralandı.

Fahri Kayahan Bulvarı Hasanbey Caddesi kavşağında 29 yaşındaki Y.G. yönetiminde bulunan 16..36 plakalı oto ile 27 yaşındaki Ş.B.’nin yönetiminde bulunan 44..483 plakalı otoların çarpışması sonucu, ilk araçta bulunan 52 yaşındaki S.G. adlı bayan yaralandı.

Ankara asfaltı Yakınca yol ayrımında 34 yaşındaki İ.G. yönetiminde bulunan 44..078 plakalı oto, zeminin kaygan olması nedeniyle sürücünün kontrolundan çıktı ve kaza yaptı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Şifa Mahallesi Tekel Sokak girişinde 29 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 33..0141 plakalı otonun çarptığı 20 yaşındaki S.Ş. adlı bayan yaralandı.

Arapgir Mehmet Akif Mahallesi Ömerbaba Caddesi’nde, plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu 31 yaşındaki A.D.’nin yaralandığı öğrenildi.

Darende ilçesi Kılınik mevkiinden Kayseri istikametine seyir halinde olan Z.A. (28) yönetimindeki otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu virajı alamayarak karşı istikametten gelen O.B.Y. (32) idaresindeki mikser kamyonuna çarptı. Kazada kamyon sürücüsü Z.A., Ü.G.A. (30) isimli kadın ile R.A. (1) isimli çocuk yaralandı. Yaralıların, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yeşilyurt ilçesi Oluklu köyü mevkiinde Hacı O.Ö. (32) yönetimindeki otomobil ile Malatya'dan Adıyaman istikametine seyir halinde iken Akçadağ ilçesi Dedeköy'den ana yola kontrolsüz çıkan İ.Ç. (64) idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada sürücü İ.Ç. ile aynı otomobilde bulunan F.Ç. (59) isimli kadın, İ.Ç.'nin kullandığı otomobilde bulunan N.İ.Ö. (25) isimli bayan ve F.K. (43) isimli kadın yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerine müteakip taburcu edildi. Her iki araçta yaklaşık 12 bin TL maddi hasar meydana geldi.

Akçadağ ilçesi Tatartuşağı köyü Kırıkköprü mevkiinde B.D. (50) yönetimindeki çekici ile Kayseri'den Malatya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü B.D. Malatya Devlet Hastanesi'nde, aynı araçta bulunan M.A.Ş (57) Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayatı tehlikelerinin mevcut olmadığı ancak araçta yaklaşık 80 bin TL maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Doğanşehir ilçesi Sürgü kasabası Baraj mevkiinde, V.D. ( 43) yönetimindeki minibüs ile Doğanşehir'den Sürgü kasabası istikametine seyir halindeyken havanın yağışlı olması, dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gidiş istikametine göre yolun solunda bulunan şarampole devrildi. Minibüs de yolcu olarak bulunan S.D. ( 21), S.Ö.(41), Ö.A. (50), N.K. (39), M.K.(7), K.K. (5) ve F.Ö. (8) yaralandı. Yaralılar Doğanşehir Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındıkları, hayati tehlikelerinin olmadığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız