SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 27 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişinin öldüğü, 27 kişinin de yaralandığı bildirildi. Kazalarda yaralanan vatandaşlar ildeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

KAZALAR..
MAŞTİ Otobüs terminali civarında gece yarısı patladığı bildirilen içmesuyu borusundan çevreye yayılan suların buzlanarak kaygen hale getirdiği yoldaki trafik kazasında 13 kişi yaralandı. Akçadağ’dan Malatya yönüne gelmekte olan H.C. yönetimindeki 44 FY 589 plakalı minibüsün, buzlu zeminde sürücünün denetiminden çıkarak takla attığı bildirildi. 07.00 sıralarındaki kazada F.A., M.D., N.Y., A.İ., M.K., H.A., S.S., M.Y., M.Y., H.R., A.S., M.Y. ve H.K. yaralandılar. Yaralılardan 33 yaşındaki S.S. ve 40 yaşındaki N.Y.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Merkez Karakaş mevkiinde 53 yaşındaki V.B. adlı şahıs, 44 ..956 plakalı traktörü ile tarlasını sürerken, dikkatsizlik sonucu traktörün devrilmesi üzerine altında kalarak yaşamını yitirdi.

Cevatpaşa Mahallesi Ankara Asfaltı ile 4. Sokak kavşağında 02.00 sıralarındaki kazada, C.G. yönetimindeki 34 AD 2248 plakalı otosuyla yol üzerindeki su birikintisine dalınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kazada M.A. adlı şahsın yaralandığı bildirildi.

Asker Hastanesi önünde A.K. yönetimindeki 44 FE 768 plakalı otoyla giderken, önündeki bir pikabı sollamak istedi ve bu araç sürücüsünün direksiyonu aniden kırması üzerine, çarpmamak isterken hastanenin duvarına çarptı. Kazada araçta bulunan Z.K. adlı 51 yaşındaki kadın yaralandı.

Battalgazi ilçesi Ahmet Yesevi ve Osman Ateş Caddelerin kesiştiği kavşakta A.K. yönetimindeki 44 DR 616 plakalı oto ile C.P. yönetimindeki 23 ES 534 plakalı oto çarpıştı. C.P. ile bu araçta bulunan H.P. yaralandılar.

Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde B.U. yönetimindeki 44 AR 319 plakalı otoyla giderken, aniden yola çıktığı ifade edilen 12 yaşındaki A.G.G.’ye çarpıp yaralanmasına yolaçtı.

Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesinde E.O. yönetimindeki 34 EF 3456 plakalı otoyu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde kullanırken kaza yaptı ve hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara Asfaltı Tarım İl Müdürlüğü karşısında A.Ö. yönetimindeki 44 T 0164 plakalı taksi ile B.K. yönetimindek 16 BNM 29 plakalı oto ve E.A. yönetimindeki askeri aracın karıştığı zincirleme kazada, sürücülerden A.Ö.’nün yaralandığı bildirildi.

Çevreyolu Kavuklar Petrol civarında M.G. adlı şahıs yönetimindeki oto ile giderken, yolun sol şeridinde refüj yanındaki sulama sistemi yapımı çalışması yapan S.D.’ye ait traktörün römorkuna ve refüjde çalışan işçilerden S.A.U.’ya çarptı. Kazada S.A.U. yaralandı.

İnönü Caddesi üzerinde O.E. yönetimindeki 44 EL 468 plakalı oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 17 yaşındaki U.Y.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Hava Lojmanları kavşağında M.Y. yönetimindeki 44 AZ 403 plakalı belediye otobüsü ile M.A. yönetimindeki 44 HR 048 plakalı otonun çarpışması sonucu, 048 plakalı otoda bulunan F.A. ve A.K. yaralandılar.

Beydağı Devlet Hastanesi girişi civarında da 16 yaşlarındaki M.S.’nin, top oynarken plakasını alamadığı Opel marka otonun ayağının üstünden geçmesi sonucu yaralandığı bildirildi. M.S. ifadesinde, araç sürücüsünün kendisini hastaneye götürmek istediğini, kendisinin o sırada herhangi bir ağrı olmadığı için gitmediğini, daha sonra ayağı ağrıyınca hastaneye geldiğini, adını alamadığı sürücüden şikayetçi olmadığını söyledi.

Doğanşehir Reşadiye Geçidi civarında Faruk Sayılır yönetimindeki 27..705 plakalı otoyla virajı alamayarak, bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan Metin Aydemir yaralandı.

Kuluncak ilçesinin İlisuluk Köyünde de Bekir Turgut adlı şahıs, 44.. 972 plakalı traktör hareket halindeyken düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Kasabası yakınlarında da İlhami Çoban yönetimindeki 44..956 plakalı kamyonet ile Gündüzbey yönüne giderken, freninin patlaması sonucu yol kenarında park halinde olan Yaşar Sağlam’a ait 58.. 487 plakalı araca çarptı. İki araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız