SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 1 Ölü, 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kamyon ile traktörün çarpışması sonucunda 1 kadın hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Doğanşehir yolu, Çığlık mevkiinde meydana geldi. H.Ö. idaresindeki 31 VZ 460 plakalı kamyon ile Doğan Kaya yönetimindeki 44 DH 731 plakalı traktör çarpıştı. Kazada traktörde bulunan Zeynep Kaya (35) olay yerinde hayatını kaybetti. Traktör sürücüsü Doğan Kaya (18) ile Fatma Nur Kaya (1) ise yaralandı. Yaralılar, Malatya devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü H.Ö. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. (Fotoğraf bu kazadan)

Yeşilyurt ilçesi İkizce mevkiinde ise 36 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan 23..346 plakalı otomobil, Malatya yönüne gelmekte iken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki trafik levhasına çarptı. Saat 06.30 sıralarındaki kazada otoda bulunan 32 yaşındaki H.A. adlı bayan yaralandı.

Arapgir Günyüzü Köy yolunda da 32 yaşındaki T.B. yönetiminde bulunan 44..868 plakalı minibüs dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada oto sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız