SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 10 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile Doğanşehir'de meydana gelen trafik kazalarında 2'si ağır 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak gelen 23 yaşındaki N.D. adlı bayan, tedavisinden sonra polise verdiği ifadede, Beydağı Mahallesi’nde yürümekte iken plakasını göremediği, Ford Connect marka fıstık yeşili bir aracın sol omzuna çarptığını, ancak şikayetçi olmadığını bildirdi.

Şıkşık Mahallesi’nde 44 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..488 plakalı otonun çarptığı 70 yaşındaki A.C. adlı kadın ağır yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü gözaltına alındı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 68 yaşındaki H.C. yaralandı. Oğlu tarafından kazadan birkaç saat sonra hastaneye getirilen H.C. ifadesinde, yolun karşısına geçmek isterken özel bir otonun kendisine yavaş bir şekilde çarptığını, araçtan inen 25 yaşlarındaki sürücünün kendisini hastaneye götürmek istediğini, ancak kendisinin gitmediğini, bunun üzerine şahsın kendisine evine götürüp bıraktığını, 2-3 saat sonra belinde ağrı olunca hastaneye geldiğini, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

Çevreyolu’nda 44 yaşındaki İ.M.G. yönetiminde bulunan 44..505 plakalı oto ile 52 yaşındaki H.D.’nin yönetiminde bulunan 44..741 plakalı otolar çarpıştı. İkinci otoda bulunan 52 yaşındaki H.D. adlı bayan ile Z.D.G. adlı kız çocuk yaralandı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 29 yaşındaki S.B. yönetiminde bulunan 42..003 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki M.T.’ye çarptı ve yaralanmasına yol açtı. Hastaneye kaldırılan ve tedavisi yaptırılan M.T., sürücüden şikayetçi olmadı.

Turgut Özal Mahallesi 3. Caddede 61 yaşındaki H.Y. yönetimindeki 44..976 plakalı otonun çarptığı S.S.K. adlı erkek çocuk yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sürücüden şikayetçi olmadığı bildirildi.

Niyazi Mahallesi’nde 20yaşındaki E.T. yönetiminde bulunan araçla giderken, 43 yaşındaki yaya K.Ü.’ye çarpıp yaralanmasına yol açtıktan sonra 61 yaşındaki N.E.’ye ait 44..739 ve 23 yaşındaki O.A.’ya ait 44..324 plakalı otolara da çarpıp hasar verdi. Ağır yaralanan K.Ü. Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü gözaltına alındı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan M.B. yönetimindeki 02..319 plakalı otomobil, Erkenek civarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile aynı araçta bulunan M.K. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız