SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 13 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında toplam 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

MİNİBÜS DEVRİLDİ..
Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan G.D. yönetimindeki 06..70 plakalı minibüs, Hacıhaliloğlu Çiftliği mevkiinde dikkatsizlik sonucu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan Ö.A. adlı şahıs da yaralandılar. İki yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Beylerbaşı Mahallesi 2. Sokakta, plakası alınamayan bir otonun çarptığı 6 yaşlarındaki A.Ç. yaralandı. Olay yerinden kaçan aracın belirlenmesine ve sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor.

Okula gitmekte olan 8 yaşındaki G.K. adlı kız çocuğa da plakası alınamayan bir ticari taksinin çarptığı, küçük kızın hafif yaralandığı bildirildi.

Yıldıztepe Mahallesi Villalar civarında 34 yaşındaki H.B. yönetiminde bulunan traktör, villalara doğru olan rampa yolu çıkamayarak geri kaymaya başlayınca, çamurluk kısmında oturan 45 yaşındaki M.G. panikledi ve kendini aşağı atınca yaralandı.

İskender Mahallesi Melekbaba Caddesi’nde 32 yaşındaki A.D.’nin yönetimindeki otonun çarptığı 8 yaşındaki Ş.B.’nin yaralandığı bildirildi.

K.Mustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokakta da, 26 yaşındaki B.Z.A. adlı bayan, yaya olarak yürümekte iken plakasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Polis aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Atatürk Caddesi Akpınar Kavşağı civarında 34 yaşındaki V.Ö. yönetimindeki otoyla gitmekte iken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 17 yaşındaki S.D. adlı kıza çarptı ve yaraladı.

Atatürk Caddesi Belediye önünde, 19 yaşlarındaki A.S.’ye, karşıdan karşıya geçmekte iken plakası belirlenemeyen bir araç çarptı ve hafif yaralanmasına yol açtı.

Selçuklu Mahallesi Çatyol Işıklı kavşağında 44 yaşındaki M.K. yönetimindeki otobüsle giderken, 35 yaşındaki F.Y. yönetiminde bulunan otoya çarptı. Kaza sırasında otobüste bulunan yolculardan 29 yaşındaki R.K. adlı bayan yaralandı.

Çevreyolu Defterdarlık mevkiinde 38 yaşındaki M.T., 27 yaşındaki C.B. ve 31 yaşındaki B.A. yönetimindeki otolar zincirleme kaza yaptı. Kaza sırasında sürücülerden B.A.’nın yaralandığı bildirildi.

Hasanbey Caddesi’nde 24 yaşındaki B.Ç. yönetimindeki motosikletle giderken, dikkatsizlik sonucu 17 yaşındaki N.E. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

Arapgir ilçesi Atatürk Caddesi’nde 72 yaşındaki B.S. yönetimindeki araçla giderken, 44 yaşındaki İ.K.’ya çarpıp yaraladı.

Malatya’dan Pütürge yönüne gitmekte olan M.K. yönetimindeki 34..3157 plakalı kamyonet, Çayköy mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrilirken, sadece araçta hasar meydana geldi.

FOTOĞRAF: Elazığ yolu Hacıhalioğlu Çiftliği Köyü yakınlarındaki kaza.. (Levent BARIŞ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız