SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 15 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 15 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde 26 yaşındaki D.M. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 34..5972 plakalı oto ile 20 yaşındaki M.D.’nin yönetiminde bulunan 44..705 plakalı oto çarpıştı. 17.15 sıralarındaki kazada iki aracın sürücüsünün yanı sıra, İstünbul plakalı otoda bulunan 68 yaşındaki G.B. ve 70 yaşındaki F.M. adlı kadınlar yaralandılar.

Çevreyolu’nda 42 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 44..058 plakalı otonun çarptığı 14 yaşındaki Y.Y.’nin yaralandığı belirtildi.

Beydağı Mahallesi’nde 19 yaşındaki C.K. yönetiminde bulunan 44..919 plakalı otonun çarptığı aynı yaştaki A.D.’nin yaralandığı bildirildi.

TOKİ Konutları mevkiinde 21.00 sıralarında B.H. yönetiminde bulunan 44..066 plakalı otomobil, Karagöz Köyü’nden merkeze gelirken sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu şarampola devrildi. Kazada araçta bulunanlardan U.H., E.Ç., Y.T., E.T. ve F.A. yaralandılar. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Tohma Köyü civarında da Y.Y. yönetiminde bulunan 44..801 plakalı otomobilin, şarampola devrilmesi sonucu, sürücünün yanı sıra araçta bulunanlardan Y.M., R.Y. ve M.T. yaralanarak Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız