SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 17 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ
Kale veYeşilyurt ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi yaralandı. Adıyaman'da da Malatya'dan giden kayısı işçilerinin bulunduğu minibüsün kaza yapması sonucu 13 kişinin yaralandığı bildirildi.
MALATYA'DA..
Kale ilçesindeki kazada, A.G. yönetimindeki 35**25 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada  otomobil sürücüsü A.G. ile araçta bulunan A.G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 
 
Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen kazada ise G.A.'nın kullandığı 44 ** 180 plakalı otomobil ile T.Y.'nin kullandığı 44 ** 589 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada T.Y ve aynı araçta bulunan E.A. yaralandı. Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
 
ADIYAMAN'DA..
Adıyaman'da da kayısı işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman Merkeze bağlı Palanlı Köyü mevkiinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı ve kayısı işçilerini taşıyan 63 VE 478 minibüs, Malatya'dan Şanlıurfa'ya giderken sürücüsünün bir anlık dalgınlıkla girdiği virajda devrildi. Yan yatarak sürüklenmeye başlayan minibüsteki 13 kişi yaralandı. 
 
Yaralılar Adıyaman Devlet Hastanesi ve Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kazada yaralanan Müslüm Kılıç, İmran Kılıç, Abdullah Kılıç, Adem Kılıç, Kübra Kılıç, Ali Horoz, Arzu Horoz, Emel Horoz, Kadı Horoz, Hacer Horoz, İslim Horoz'un tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız