SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 18 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 18 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Malatya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

YARALAMALI KAZALAR..
Yeşiltepe’deki Asker Hastanesi karşısında 51 yaşındaki İ.T.’nin yönetimindeki çapa makinesinin arkasındaki römork makineden ayrıldı ve römorkta bulunan 55 yaşındaki Z.T. adlı kadın ağır yaralandı.

Yeni Sanayi Sitesi’nde M.Ö. yönetiminde bulunan 44 KV 647 plakalı motosiklet ile Y.T. yönetiminde bulunan 44 LA 870 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı bildirildi.

Yeşiltepe’deki Adli Tıp Kurumu önünde O.D. yönetiminde bulunan 44 EC 401 plakalı oto ile İ.D. yönetiminde bulunan 44 KN 354 plakalı motosikletin çarpıştığı ve motosiklet sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.

Sivas Caddesi’nde 31 yaşındaki Y.G.Y. otosu ile giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki G.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Turgut Temelli Caddesi’nde 30 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan otoyla giderken aniden yola çıkan 7 yaşındaki A.S.K. adlı erkek çocuğa çarpıp yaraladı.

Zapçıoğlu- Hasanbey Caddeleri kavşağında duran düğün konvoyundaki araçtan inerek karşı tarafta bulunan annesinin yanına koşmaya başlayan 7 yaşındaki A.Ç. adlı erkek çocuk, 25 yaşındaki A.F.F. yönetimindeki otonun çarpması sonucu yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 34 yaşındaki S.E.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 29 yaşındaki İ.K. adlı bayan yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Malatya’dan Battalgazi yönüne giden A.Ö.Ç. yönetimindeki 27..300 plakalı oto ile benzinlikten çıkan Z.A. yönetimindeki 44..306 plakalı kamyona çarptı. Kazada A.Ö.Ç. ile aynı araçta bulunan Y.K. yaralandılar.

Arguvan’dan Malatya yönüne gelmekte olan H.H.T. yönetimindeki 23..241 plakalı oto 4. kilometrede dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. Kazada sürücü ağır yaralandı.

Arguvan ilçesi Tatkınık Köyü Karadut mezrasında Ö.Ö. yönetimindeki 44..268 plakalı traktörle dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı. Sürücü ile traktördeki Ö.Ö. ve M.Ö.’nün yaralandıkları bildirildi.

Hatunsuyu Karaoğlan Mahallesi’nde H.A. yönetimindeki çapa makinesi ile evine giderken M.U. yönetimindeki 44..165 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile aracında bulunan N.U. adlı bayan yaralandılar.

Gövdeli Kasabası’ndan Doğanşehir yönüne gitmekte olan A.K. yönetimindeki 44..983 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen E.A.’ya çarptı ve yaraladı.

Akçadağ’dan Malatya yönüne gelmekte olan B.P.’nin yönetimindeki 44..861 plakalı kamyonet, Özal köyü civarında yola fırlayan topun arkasından yola çıkan F.F. adlı çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Hekimhan Başkınık Köyünde de F.K.’nın yönetimindeki 44..409 plakalı taş yüklü traktör yokuş inerken, römork devrildi. Sürücü F.K. yaralandı.

KAMYONET DEVRİLDİ..
Malatya'da, otomobil ile çarpışan kamyonet devrildi. Kaza, Malatya merkez Afra Kavşağı'nda meydana geldi. H.A. yönetimindeki 02 FA 452 plakalı otomobil ile H.B. idaresindeki 44 FY 462 plakalı kamyon çarpıştı. Kamyonun devrildiği kazada, araçlarda bulunanlar olayı burunları kanamadan atlattı. Başlatılan soruşturma sürüyor. (Fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız