SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi.

GAZİ LİSESİ'NİN YANINDA..
Edinilen bilgiye göre, kaza Çilesiz mahallesi Gazi Lisesi’nin yanında meydana geldi. Yoldan çıkarak bir evin duvarına çarpan sürücüsü belirlenemeyen 21 TD 576 plakalı otomobil, hızını alamayarak tekrar yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinde arka koltukta oturan Soner Özşahin (33) araçtan dışarı fırlayarak feci şekilde hayatını kaybetti. Araç içerisinde bulunan 2 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraf bu kazadan)

HEKİMHAN'DA..
Öte yandan Hekimhan’ın Yeşilpınar Köyü yakınında da devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi. 44..612 plakalı traktörüyle maden ocağından köye gitmekte olan 43 yaşındaki M.A., dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince traktör uçuruma yuvarlandı. Kazada traktör sürücüsü yaşamını yitirdi.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu üzerinde 22.00 sıralarında 27 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44 LE 222 plakalı otoyla giderken, önüne çıkan yayaya çarpmamak için manevra yapınca, yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Cemal Gürsel Mahallesi Kireçocağı mevkiinde 23 yaşındaki O.N.A. yönetiminde bulunan 44 KV 748 plakalı motosikletle virajı alamadı ve devrildi. Kazada sürücü ile motosiklette bulunan 18 yaşındaki Ü.K. ile 25 yaşındaki M.E. yaralandılar.

Darende’den Elbistan yönüne gitmekte olan 28 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 46..813 plakalı motosiklet, dikkatsizlik sonucu devrildi. Günpınar Köyü Yokuş mevkiindeki kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 19 yaşındaki F.G. yaralandılar.

Kale ilçesinden Yenidamlar Köyüne gitmekte olan 42 yaşındaki Ramazan Y. yönetiminde bulunan 44..134 plakalı otomobil şarampola devrildi. Sürücü ile araçta bulunan 4 yaşındaki oğlu Y.H.Y. yaralandı.

Karamahmut Mahallesi’nden Güzelyurt Kasabası’na gitmekte olan 54 yaşındaki A.T.K. yönetiminde bulunan 34..13 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 54 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan 44..157 plakalı traktör çarpıştı. Traktörün üzerinde bulunan 52 yaşındaki S.Y. adlı kadının yaralandığı bildirildi.

Yukarı Sultanlı Köyünden Kuluncak yönüne gitmekte olan 26 yaşındaki H.A.G. yönetiminde bulunan 44..382 plakalı traktör, mıcırlı yolda dikkatsizlik sonucu devrildi. Sürücü ile traktörde bulunan 19 yaşındaki R.G.’nin yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız