SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, iki ayrı yerde meydana gelen trafik kazasında, biri çocuk iki kişi öldü. İldeki trafik kazalarında ayrıca 27 kişi yaralandı.

ÖLÜMLÜ KAZALAR..
İlk kaza, Kuluncak İlçesi Sofular mevkiinde meydana geldi. S.A. (29) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Kuluncak'dan Sivas'ın Kangal ilçesine giderken hızla girmiş olduğu virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Otomobilde bulunan Y.A. (58) isimli kadın hastaneye sevk edildiği esnada yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü S.A. ile otomobilde bulunan M.A. (64), G.A. (61) ve Y.A. (60) da kaldırıldığı Hekimhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Darende İlçesi Ayvalı kasabasında H.Y. (2) isimli kız çocuğu, evlerinin önünde bulunan traktörün koltuğuna binmek istediği sırada traktörün hareket etmesi sonucu düşerek sol arka tekerin altında kaldı. Çocuk kaza yerinde hayatını kaybetti.

DİĞER KAZALAR..
Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 52 yaşındaki I.U. yönetiminde bulunan 35..578 plakalı otomobil, Akçadağ Kepez yakınlarında şarampola devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan 23 yaşındaki F.P. adlı bayan yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 47 yaşındaki A.İ. yönetiminde bulunan 02..444 plakalı otomobil, Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy civarında elektrik direğine çarparken, araçta bulunan 36 yaşındaki A.İ. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 34 yaşındaki Y.E. yönetiminde bulunan 23..428 plakalı otomobil Akçadağ Develi civarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü ile araçta bulunan eşi 38 yaşındaki G.E., 6 yaşındaki oğlu S.E.E., 5 yaşındaki kızı C.Y. yaralandılar. Sürücü ile eşinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hekimhan Aksütlü Köyü Boztepe Baraj inşaatı yolunda gitmekte olan 35 yaşındaki M.O. yönetimindeki 44..415 plakalı kamyon, freninin patlaması sonucu toprak yığınına çarptı ve sürücü yaralandı.

Doğanşehir- Polat Çavuşlu Köyü yolunda 56 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..991 plakalı traktör ile karşı yönden gelen 32 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan 44..194 plakalı otomobille çarpıştı. Traktörde bulunan 59 yaşındaki S.K. adlı bayan ile otomobilin sürücüsü yaralandılar.

Çobandere Köyünden Arguvan yönüne gitmekte olan 25 yaşındaki E.Ç. yönetiminde bulunan 44..325 plakalı otomobil 22. kilometrede devrildi. Sürücü ile araçta bulunan 22 yaşındaki M.Ç. ve 26 yaşındaki C.Ç. yaralandılar.

Battalgazi Kemerköprü köyü civarında yönetimindeki 06..076 plakalı otomobil ile yol kenarındaki ağaca çarpan 43 yaşındaki sürücü M.O. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 50 yaşındaki H.E. yönetiminde bulunan 34..44 plakalı motosiklet, zincirinin çıkarak pedala takılması sonucu devrildi, sürücünün yaralandığı bildirildi.

Sürgü Barajı civarında 77 yaşındaki M.C. yönetiminde bulunan 44..740 plakalı otomobil aşırı hız yüzünden uçuruma yuvarlandı. Sürücü ile 69 yaşındaki A.C. ve 22 yaşındaki B.C. adlı bayanlar yaralandı.

Hekimhan İğdir Köyü yakınlarında 22 yaşındaki T.E. yönetimindeki 44..123 plakalı otomobil virajda devrildi. Sürücü ile araçta bulunan 21 yaşındaki H.L., 23 yaşındaki Ş.H.I. ve 25 yaşındaki A.T.F.’nin yaralandıkları öğrenildi.

Akçadağ’dan Ören beldesine gitmekte olan 25 yaşındaki Y.K. yönetiminde bulunan 44..439 plakalı otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Sürücü yaralandı.

G.T. yönetimindeki 54012 sayılı 19 vagonlu yük treninin Hekimhan ilçesi Çulhalı Köyü Bahçelievler mevkiindeki hemzemin geçitten geçmek isteyen 52 yaşındaki C.K. yönetiminde bulunan 31..486 plakalı otomobile sağ arka çamurluğundan çarptı. Kazada oto hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız