SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 22 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Bu ara ildeki diğer trafik kazalarında da 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Darende ilçesi karayolu Kürecik köyü mevkiinde meydana geldi. Ali B. yönetimindeki otomobil, yağışlı hava ve kaygan zemininde etkisiyle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, sürüsü Ali B., K.G., O.G. ve N.G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Sanayi Kavşağında 24 yaşındaki T.A. yönetimindeki minibüs ile 36 yaşındaki Ö.G. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Saat 17.50 sıralarındaki kazada minibüs devrildi ve sürücülerin yanı sıra minibüste bulunanlardan 18 yaşlarındaki E.T., U.K. ve B.K., 46 yaşındaki H.Ç. ile 41 yaşındaki Y.Y. adlı bayan yaralandılar. Minibüs sürücüsünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hastane Caddesi’nde 42 yaşındaki S.T. yönetimindeki otobüs ile giderken, park halindeki araçların arasından yola çıkan 10 yaşındaki A.H.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu’nda 23.15 sıralarında 22 yaşındaki S.S. yönetiminde bulunan oto ile 30 yaşındaki H.E.E. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. S.S.’nin yönetimindeki araç devrilirken, iki sürücü hastaneye kaldırıldı.

İnönü Caddesi Meslek Yüksek Okulu önünde 23.00 sıralarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 28 yaşındaki İ.Y.E.’ye, sürücüsü belirlenemeyen 06 BL 2508 plakalı araç çarptı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, kendisine çarpan aracın plakasını polise verdi. Polis aracı ve sürücüsünü bulmaya çalışıyor.

İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi civarında motosikletiyle gitmekte olan 29 yaşındaki M.S., park halinde olan 34 yaşındaki A.T.Ş.’nin aracının kapısını açması sonucu, kapıya çarparak yaralandı.

Galericiler Sitesi’nden il merkezine gelmekte olan 38 yaşındaki B.O. yönetimindeki 44..473 plakalı otomobil, yol kenarındaki beton duvara çarptı. Sürücünün yanı sıra araçta bulunan 31 yaşındaki M.D. yaralandı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 45 yaşındaki R.Y. yönetiminde bulunan 23..291 plakalı minibüs, il merkezine 7 kilometre mesafede yolun karşısına geçmek isteyen 65 yaşındaki D.E. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan 38 yaşındaki T.E. yönetimindeki 35..324 plakalı otomobil ile aynı istikamette giden 36 yaşındaki Y.Y. yönetimindeki 06..45 plakalı araca arkadan çarptı. Her iki otomobil de şarampola devrilirken, sürücülerin yanı sıra ilk araçta bulunan 39 yaşındaki G.E. adlı bayan yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız