SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 26 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da takla atan otomobilin şarampole yuvarlanması ve ayrı bir kazada da minibüs- otomobil çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Bu arada, ildeki diğer trafik kazalarında ise biri alkollü bayan sürücü olmak üzere 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

MİNİBÜS- OTOMOBİL ÇARPIŞTI..
Malatya'da minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada otomobil sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu İnönü Üniversitesi kampüs girişi yanında meydana geldi. F.G. yönetimindeki 44 LP 582 plakalı yolcu minibüsü, N.Ş. idaresindeki 44 ET 126 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada minibüsteki yolculardan Tahire B. ile otomobil sürücüsü N.Ş. ve Fatoş Ş. yaralandı. Sürücü N.Ş., hurdaya dönen otomobilden itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Yaralılar, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları kazanın, otomobilin aniden minibüsün önüne çıkması sonucu meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (Bu kaza ilk 2 fotoğrafta)

TOKİ YOLUNDA..
Bu arada TOKİ yolundaki kazada da 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TOKİ yolunda Selahattin B. (30) yönetimindeki 44 KU 230 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ile Bedri Tankız (27) yaralandı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (Bu kaza 3. fotoğrafta)

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Caddesi Belediye binası önünde 52 yaşındaki H.M.T. yönetimindeki kamyonetle giderken, yaya geçidinde kırmızı ışıkta geçmek isteyen 36 yaşındaki A.Ü. adlı bayana çarparak yaraladı.

Beydağı Devlet Hastanesi önünde 45 yaşındaki M.D. yönetimindeki taksiyle 72 yaşındaki Y.Ç. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu’nda karşıdan karşıya geçmek isteyen 45 yaşındaki A.G. adlı kadın, 28 yaşındaki Y.G.’nin yönetiminde bulunan otoyla çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Başharık Mahallesi’nde 40 yaşındaki M.Ş.’nin yönetimindeki motosiklet ile 34 yaşındaki H.Ç. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi kavşağında 37 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan oto ile 65 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan otolar çarpıştı ve sürücüler yaralandılar.

Çevreyolu’nda 13 yaşındaki T.E. adlı erkek çocuk 42 yaşındaki A.B.’nin yönetimindeki otoyla çarpması sonucu yaralandı. Karşıdan karşıya geçmek isterken otonun çarptığı çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Milli Egemenlik Caddesi alt geçidinde 39 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan oto ile 19 yaşındaki A.K.’nin yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada sürücülerden A.B. ile otosunda bulunan 44 yaşındaki G.G., 43 yaşındaki İ.B. ve 26 yaşındaki F.B. yaralandılar.

Çevreyolu yeni belediye binası civarında 53 yaşındaki A.O. yönetiminde bulunan oto ile 44 yaşındaki F.S. ve 29 yaşındaki B.A. yönetimindeki otolar çarpıştılar. Zincirleme kazada A.O.’nun otosunda bulunan 32 yaşındaki R.K. yaralandı.

Zaviye Mahallesi’nde 20 yaşındaki T.B. yönetimindeki otoyla giderken, aniden yola çıkan 5 yaşındaki E.E.K. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Yolu civarında 24 yaşındaki K.Ç. yönetimindeki oto ile 28 yaşındaki M.P. yönetiminde bulunan otolar çarpıştı ve kazada M.P. ile 89 yaşındaki B.T. yaralandılar.

Milli Egemenlik Caddesi’nde akli dengesi bozuk olan 47 yaşındaki H.A., karşıdan karşıya geçmek isterken 30 yaşındaki A.S.’nin yönetiminde bulunan otonun çarpması sonucu yaralandı.

Salköprü Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’nde 27 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan oto ile 33 yaşındaki G.Ş. yönetimindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 30 yaşındaki İ.D. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çöşnük Kavşağı’nda da 37 yaşındaki S.D. yönetiminde bulunan oto ile 43 yaşındaki Ş.M. yönetiminde bulunan belediye otobüsünün çarpıştıkları, kazada otoda bulunan 83 yaşındaki M.D. adlı şahıs ile 29 yaşındaki B.D. adlı bayanın yaralandıkları bildirildi.

Sivas Caddesi’nde park halinde olan 41 yaşındaki A.S.’ye ve 23 yaşındaki Ü.A.’ya ait otolara çarpan 21 yaşındaki bayan sürücü F.A.O. yaralandı. 21.30 sıralarındaki kazada yaralanan bayan sürücünün alkollü olduğu da saptandı.

Doğanyol’dan Pütürge yönüne gelmekte olan 22 yaşındaki Y.B. yönetiminde bulunan 63..389 plakalı otomobil, Tosunlu Köyü civarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız