SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 3 Ölü, 13 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:52
Kazalarda 3 Ölü, 13 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın yanı sıra Gürün ve Adıyaman yollarında meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

MALATYA-GÜRÜN ARASINDA 3 ÖLÜ..

Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. 

Malatya’dan Kayseri’ye cami yapımı için bağış toplamaya giden Mehmet Yipek yönetimindeki 44 EU 288 plakalı araç Yazyurdu mevkisinde köprünün demir korkuluklarına çarparak takla attı. Araç sürücüsü Mehmet Yipek (37), Nusret Bana (55) ve Ahmet Kançuk (47) hayatını kaybetti. (Fotoğrafları yanda)

Kazada yaralanan Yasin Özbek. (56) de sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı şahıs Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Battalgazi ilçesi Çayırbaşı Mahallesi Camii ve Kur'an Kursu Yaşatma Derneği için bağış toplamaya giderken kaza geçirenlerden Mehmet Yipek'in Çayırbaşı Camii imamı, Nusret Bana ve Ahmet Kançuk'un ise Çayırbaşı Camii ve Kur'an Kursu Yaptırma Derneği yöneticisi, ağır yaralanan Yasin Özbek'in  Adagören Mahallesi Camii imamı oldukları öğrenildi.

Kazada canverenlerden Mehmet Yipek'in cenazesi Malatya'da, Nusret Bana'nın cenazesinin Elazığ- Baskil- Velipalas Köyü'nde toprağa verildikleri, Ahmet Kançuk'un cenazesinin ise Battalgazi'de toprağa verileceği haber alındı.

Kazada araç hurda yığınına dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MALATYA'DAKİ KAZALAR..

AÖF Sınavı sonrasında Pazar günü 16.00 sularında İnönü Üniversitesi’nden şehir merkezi istikametine trafikte aşırı bir yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle YİMPAŞ Kavşağı ile Çöşnük Kavşağı arasında 3 ayrı noktada kaza meydana geldi. İlk iki kaza da peş peşe giden iki ayrı aracın önlerinde seyreden otomobillere çarptı.  Maddi hasarla sonuçlanan bu kazalardan sonra meydana gelen üçüncü kazada sürücüleri öğrenilemeyen 44 LU 636 plakalı otomobil önünde seyreden 44 ET 061 plakalı pikaba çarptı, pikap ise önünde seyreden 44 FL 611 plakalı otomobile çarptı. 

6 aracın karıştığı zincirleme kazada Merve Erçin (23), Fatma Çiçek (56) ve Hasan Doğan (74) yaralandı. Yaralılar ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

38 AT 044 plakalı otomobilin karıştığı kazada, Derviş (40), Fatma (9) ve Fatih Elmas (12) ile S.D (17) ve Necla Demir (48) yaralanıp ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

MALATYA YOLUNDA..

Bu arada Adıyaman-Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Ali Akgün idaresindeki 33 K 4350 otomobil, sürücüsünün Cankara köyü yol ayrımında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole uçtu. Kazada otomobilde bulunan sürücü Ali Akgün, Muhammet Taha ve Fatma Zehra Akgün yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Gölbaşı Devlet Hastanesine ardından ise durumlarının ciddi olması sebebiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER-FOTO: iha- Burhan KARADUMAN, yenimalatya.com.tr- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız