SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 3 Ölü, 15 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. İki ayrı ölümlü kazayı bayan sürücüler yaptı.

Çevreyolu’nda 19.30 sıralarında 39 yaşındaki E.K. adlı bayan yönetiminde bulunan 44..444 plakalı oto ile giderken, 36 yaşındaki E.B. adlı yayaya çarparak ağır yaraladı. Yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak öldü. Gözaltına alınan E.K., susma hakkını kullanarak poliste ifade vermedi ve gönderildiği adliyece kefaletle serbest bırakıldı.

Çevreyolu’ndaki bir diğer trafik kazasında ise 34 yaşındaki M.S.U. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan oto 44..701 plakalı oto ile giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 61 yaşındaki Z.B. ve yanında bulunan 3 yaşındaki Ş.D. adlı çocuğa çarparak yaralanmalarına yol açtı. Hastaneye kaldırılmak istenen yaralılardan Z.B. yaşamını yitirirken, Ş.D. adlı çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. M.S.U. adlı sürücünün de adli kefaletle salıverildiği öğrenildi.

Bir diğer kaza, Hekimhan İlçesi Sarıkız Köyü'nde meydana geldi. Ayhan Çoban'ın(26) kullandığı traktörün devrilmesi sonucu sürücü Çoban ağır yaralandı. Ayhan Çoban, ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü.

Bu arada, Yazıhan ilçesi Erecek köyünde meydana gelen trafik kazasında biri kadın üç kişi yaralandı. Yolda yürürken karşı yönden gelen otomobilin vurarak kaçtığı iddia edilen kazada, Mehmet Canpolat, Etem Erzurum ve Pakize Yıldırım yaralandı. Yaralılar, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne 112 Acil Servis ambulanslarıyla kaldırılarak tedavi altına alındılar.

DİĞER KAZALAR..
Saray Mahallesi’nde, 33 yaşındaki C.Y. yönetiminde bulunan plakasız motosikletle aynı yaştaki K.G. yönetiminde bulunan 34..6106 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Çevreyolu’nda 28 yaşındaki M.K.T. yönetiminde bulunan 44..822 plakalı kamyonetiyle geri manevra yaparken 12 yaşındaki M.B.E.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yeni Sanayi Sitesi’nde 48 yaşındaki O.S. yönetimindeki 44..168 plakalı otoyla 75 yaşındaki İ.K.’ya çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 56 yaşındaki E.G.’nin yönetiminde bulunan 44..067 plakalı otoyla çarptığı 23yaşındaki R.Ö. adlı bayan yaralandı.

Atatürk Caddesi’nde 26 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan 44..753 plakalı motosiklet ile 25 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 34..7674 plakalı otoya çarptı. Motosikletlinin yaralandığı bildirildi.

Hasan Varol Mahallesi’nde 37 yaşındaki C.U., 00.30 sıralarında ehliyetsiz olarak kullandığı 44..745 plakalı motosikleti devirdi ve yaralandı. Sürücünün kaza sırasında 277 promil alkollü olduğu da saptandı.

Sivas Caddesi’nde 36 yaşındaki Y.Y. yönetiminde bulunan taksi, 13 yaşındaki B.K.’ye çarptı ve yaraladı.

Kernek Kavşağı’nda 21.00 sıralarında trafik polisi tarafından yapılan denetim sırasında, Fuzuli Caddesi’nden gelen 29 yaşındaki E.K. adlı şahıs yönetimindeki 23..924 plakalı motosikletle denetim noktasından kaçmak isterken, motosikleti devirdi ve yaralandı. Sürücü belgesi olmadığı saptanan şahsa ayrıca cezai işlem uygulandı.

Yeni Sanayi Sitesi’nde bisikletiyle 29 yaşındaki V.K. yönetiminde bulunan 44..880 plakalı otoya çarpan 9 yaşındaki T.T.’nin sol kolu kırıldı.

Niyazi Mısri Caddesi’nde 26 yaşındaki A.A.’nın yönetiminde bulunan 44..206 plakalı otoyla çarptığı 28 yaşındaki A.S.K. yaralandı.

Hekimhan Bağyolu Mahallesi’nde 16 yaşındaki U.Ç. yönetimindeki plakasız motosikletle hareket halindeyken dengesini kaybederek düştü ve yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız