SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 37 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, iki otomobilin çarpışması sonucu dört kişi yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda da 33 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

İKİ OTO ÇARPIŞTI..
Kaza, Çevreyolu Fahri Kayahan Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği nokta Hava Lojmanları kavşağında meydana geldi. İlker Koca (24) yönetimindeki 44 AS 772 plakalı otomobil ile Sadet Kaya (34) idaresindeki 06 MHP 03 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki otomobil sürücüsü ile isimleri öğrenilemeyen iki kişi yaralanarak Beydağı Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındılar.

Bu arada, 06 plakalı otomobilin önde iki hava yastığının bulunması nedeniyle kazanın yaralama ile sonuçlandığı ve kazanın hava yastığı nedeniyle ölümle sonuçlanmadığı belirtildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR
Cengiz Topel Caddesi’nde 21 yaşındaki M.K. bir otonun çarpması sonucu hafif yaralandı. Otonun sürücüsüne ilk anda bir rahatsızlığı olmadığını söyleyen M.K. daha sonra rahatsızlanıp hastaneye gidince olay polise intikal etti.

MAŞTİ Terminali önünde 44 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan 44..622 plakalı otoya kırmızı renkli bir oto çarptı, sürücünün yaralanmasına yol açtı. 21.15 sıralarındaki kazadan sonra çarpan otonun kaçtığı, belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

İnönü Caddesi Yeni Belediye Binası önünde 22 yaşındaki M.O.Ö. yönetimindeki 44..860 plakalı otoyla 22 yaşındaki C.Ö. yönetiminde bulunan 06..44 plakalı otoyla arkadan çarptı. 44 plakalı araçta bulunan 19 yaşındaki A.K., 22 yaşındaki E.Ç. ile 20 yaşındaki O.T. yaralandılar.

Malatya- Elazığ karayolu Kale ilçesi yakınlarında 35 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 23..439 plakalı oto devrildi. 06.00 sıralarındaki kazada otoda bulunan 40 yaşlarındaki T.K. ve M.K. ile 44 yaşındaki C.K. yaralanarak, TÖTM’ye kaldırıldılar.

Akpınar Meydanı’nda 30 yaşındaki C.K. yönetiminde bulunan aracın çarptığı 8 yaşındaki A.G. yaralandı.

Şahnahan yolunda 36 yaşındaki H.Z. yönetiminde bulunan 44..013 plakalı araç ile 43 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..163 plakalı minibüs çarpıştı. İki aracın sürücüleri ile ilk araçta bulunan 51 yaşındaki Y.F. adlı kadın yaralandı.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 21 yaşındaki B.Y. yönetiminde bulunan 44..563 plakalı motosiklet devrildi. 00.20 sıralarındaki kazada sürücü ile motosiklette bulunan 16 yaşındaki Y.Y.’nin yaralandıkları bildirildi.

Merkez Samanköy’de 42 yaşındaki A.U. yönetiminde bulunan 44..197 plakalı kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki bisikletli A.D. yaralandı.

1. OSB’de 44 yaşındaki G.P. ynetiminde bulunan 44..078 plakalı kamyon, kavşakta 29 yaşındaki M.A.Y. yönetiminde bulunan 44..724 plakalı kamyonete çarptı. Kazada kamyon sürücüsü G.P. ağır, kamyonette bulunan İ.Ç. ise hafif yaralandılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki B.D. yönetiminde bulunan 21..064 plakalı minibüs, Tavşantepe mevkiinde şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 48 yaşındaki B.Y. yönetiminde bulunan 23..2229 plakalı kamyonete çarptı. 23.10 sıralarındaki kazada 9 yaşındaki T.B. ile 14 yaşındaki T.B. isimli kız çocuklar yaralandı.

Sivas- Malatya yolu Hasançelebi Kasabası girişinde 39 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan 44..705 plakalı otomobil aniden yola çıkan 45 yaşındaki İ.P. yönetiminde bulunan 63..408 plakalı kamyona çarptı. Kazada A.E. yaralandı.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 42 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 38..744 plakalı kamyon, Akçadağ Gürkaynak mevkiinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayaya çarptı. Sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Yazıhan-Fethiye beldesi mevkiinde 25 yaşındaki O.O. yönetiminde bulunan pancar motoru, arka tekerinin fırlaması sonucu yaralandı. Sürücü ile yanında bulunan E.Ö. yaralandılar.

Yazıhan’dan Hekimhan yönüne gitmekte olan 33 yaşındaki G.A. yönetiminde bulunan 34..45 plakalı otomobil, 22.30 sıralarında Fethiye Beldesi civarında mıcıra kapılarak devrildi. Sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Hekimhan’dan Hacılar Köyüne gitmekte olan 22 yaşındaki A.O., yönetimindeki 44..329 plakalı motosikletin Değirmendurağı mevkiinde devrilmesi sonucu yaralandı.

Merkez Erenli beldesi baraj yolunda 50 yaşındaki H.M.Ö. yönetiminde bulunan 44..059 plakalı traktörün arkasındaki römorkun bağlantıdan koparak devrilmesi sonucu 50 yaşındaki V.K.., 35 yaşındaki M.D., 45 yaşındaki F.Ö., 16 yaşındaki V.Ö., 26 yaşındaki S.Ö. ve 9 yaşındaki M.Ö. yaralanarak Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Dilek Kasabası yönünden Karakaya Barajı yönüne çapa motoru ile gitmekte olan 19 yaşındaki İ.Ö. yoldaki bir çukura girmemek için direksiyonu kırınca araç devrildi. Sürücü ile yanında bulunan 19 yaşındaki G.K. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız