SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalarda 9 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 6 ayrı yerde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Beylerderesi mevkiinde meydana geldi. Beylerderesi virajını alamayan 33 yaşındaki Ş.K isimli kadının kullandığı 35 AL 5748 plakalı doblo tipi otomobil, şarampole devrildi. Kazada sürücü Ş.K yaralandı. Yaralı Ş.K önce Beydağı Devlet sonra ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, Ş.K'nın eşinin 7'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenildi. Ş.K. polise verdiği ifadede, seyir halinde bulunduğu sırada arkasından gelen plakasını hatırlamadığı bir aracın tehlikeli hareketler yaptığını, bu nedenle panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybedip sol tarafta bulunan köprü korkuluğuna çarptığını ve yoldan çıkarak köprünün sol tarafından aşağıya düştüğünü, kazaya sebep olan aracı ve şahsın eşkalini hatırlamadığı için şikayetçi olmadığını bildirdi. Kaza sonrasında otomobil çekici ile şarampolden çıkarılırken şehirler arası yolda ulaşım bir süre tek şeritten verildi.

4 kişinin yaralandığı bir başka kaza, Malatya-Kayseri Karayolu Tavşantepe yol ayrımında meydana geldi. Hakan D. (29) yönetimindeki 38 UF 509 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda takla atarak devrildi. Kazada sürücü Hakan D. ile birlikte araç içerisindeki Orhan Şeker (32), Fatih Özden (32) ve Eren Nergiz (20) yaralandılar. Yaralılar kaza yerine giden 112 acil servise ait 4 ayrı ambulansla Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldılar.

Bu arada, Turgut Özal Mahallesi'nde, K.K'nın (37) kullandığı otomobil, yolda bisikletle giden S.G(34) isimli bayana çarptı. Yaralanan bayan Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

Yine Turgut Özal Mahallesi'nde meydana gelen bir başka trafik kazasında da, Ö.G'nin (37) kullandığı otomobil, Y.Ö isimli erkek çocuğa çarptı. Çocuk, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Diğer yandan, Yavuz Selim Mahallesi'nde, B.M'nin (19) kullandığı otomobil, K.Ç'nin(19) kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Kaza'da motosiklet sürücüsü K.Ç önce Devlet, sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yeşulyurt ilçesi Cumhuriyet Örnekköy'de, Ö.A.'nın(26) kullandığı traktörün römorkunda bulunan A.Ç (46) isimli kadın, dengesini kaybederek yere düşüp yaralandı. A.Ç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız