SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazan Çalmışlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir evden bakır kazan çalan 3 kişi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. Bir eve girerek burada büyük bakır kazanı çaldıkları iddia edilen B.D., D.Y. ve H.T. adlı şüpheliler Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yakalandı. Şüpheliler Asayiş'teki sorgularının ardından adliyeye verildi.

DİĞER OLAYLAR..
Başharık Mahallesi 8. Sokakta 70 yaşındaki R.Ç.’ye ait evin deposuna kilidini kırarak giren hırsız ya da hırsızlarca, bazılarının antika olduğu öne sürülen 10-15 bin lira değerindeki 80 adet çeşitli marka bıçak, 2 fotoğraf makinesi, 2 masa saati, 150 adet taşlı veya düz gümüş yüzük, 40 adet değişik marka kol saati, 6 tespih ve 8 adet sigara ağızlığı çalındı.

Hanımınçiftliği’nde 26 yaşındaki B.Y.’ye ait evden çatal bıçak takımı, mutfak robotu, mikser ve kıyma makinesinin çalındığı bildirildi.

Hanımınçiftliği Merkez Mahalle’de 48 yaşındaki M.A.’ya ait evden uydu alıcısı ve 2 hoparlör çalındı.

Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi’nde park halinde olan N.G.’ye ait aracın kapı kolunu kırarak kapıyı açan hırsız CD çaları çaldı.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 30 yaşındaki R.K.’ya ait park halindeki otonun teybinin çalındığı bildirildi.

Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde 34 yaşındaki K.G.’nın evinin önüne parkettiği, karısı S.G. adına kayıtlı 44..122 plakalı oto çalındı.

Doğanşehir ilçesinin Erkenek beldesinde de; A.K., İ.G. ve R.K. adlı şahıslara ait 10 adet kovanı içerisindeki 200 kilo bal ve arılarıyla çaldığı öne sürülen M.Ö. jandarma tarafından yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız