SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazan Kaldıranlara Rest

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:34
Kazan Kaldıranlara Rest
A- A+ PAYLAŞ

Geçen hafta sahaya çıkmadığı için hükmen mağlup olan, bu haftaki maçına da çıkmadığı taktirde küme düşecek olan Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig takımı Malatya Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş Belediyespor mücadelesine genç oyuncularla çıkma kararı aldı. 

Sporcularıyla aylık ücret konusunda anlaşamadığı için sezonun ilk maçı olan Palandöken Belediyespor maçına çıkamayan ve bundan dolayı hükmen 3-0 mağlup olan Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, bu hafta sahasında oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçına gençlerden kurulu bir kadroyla çıkacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, geçen sezon aylık 500 TL ödediği sporcularının bu sezon o paranın iki katı fazlasını istediğini, bundan dolayı hepsiyle yollarını ayırdıklarını söyledi.

"SPORCULARIN YAPTIKLARINI DOĞRU BULMUYORUM"

Kulübün menfaatini düşünerek hareket etmek zorunda olduklarını kaydeden Barman, “Sporcularımız geçen sezon 500 TL alıyordu. Bu sezonki ücretlerini 750 TL yaptık. Ancak sporcularımız bu rakamın 2 katını talep etti. Hak verirsiniz ki biz de belediye takımıyız. Sporcuların yaptıklarını doğru bulmuyorum. Hem bizi son anda zor durumda bıraktılar, hem de kulübün adını olumsuz bir şekilde duyurdular. Bundan sonraki süreçte onlarla anlaşmamız mümkün değil. Geçen haftaki maça çıkmamamızın tek nedeni sporcularımızın bu tavırlarıdır. Kimse merak etmesin bu haftaki maça çıkacağız. Hocalarımız genç sporcularımızı bu haftaki maça hazırlıyorlar. Biz bu kulübü buralara kolay getirmedik, kolay kolay kaybetmeye de hiç niyetimiz yok. Kimse merak etmesin voleybolda sıkıntı yaşamayacağız bu sezon” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız