SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazan Patladı, 2 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sökülmek istenen kalorifer kazanın dibindeki yakıt alev alınca 1 işçi yaralandı.

Olay, Malatya Merkez Sağlık Caddesi'ndeki Yaşat Apartmanı'nda meydana geldi. Murat Özen adlı işçi, apartmanın bodrum katındaki eski kalorifer kazanını sökmeye çalışırken, kazanın dibinde kalan yakıt alev aldı. Talihsiz işçi ile yakınında bulunan bir kişi çıkan yangında vücudunun bazı yerlerinin yanması nedeniyle yaralandılar.

Valilik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"20.05.2010 Perşembe günü saat:11.20 sularında İlimiz Zafer Mahallesi sağlık Caddesinde bulunan binanın bodrum katında patlama meydana gelmiştir.

Patlamanın binanın fuel-oil yakıt sisteminden doğalgaza geçişi nedeniyle fuel-oil kazanının kaynakla sökülmesi esnasında, kazanda bulunan yakıtın kıvılcımlarla tutuşması sonucu meydana geldiği anlaşılmıştır.

Patlama esnasında kazan dairesinde çalışmakta olan iki şahıs yaralanmış, sağlık kurumunda tedavi altına alınmıştır.

Binada cam kırılması harici herhangi bir hasar bulunmamakta, kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız