SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanacağımıza İnanıyorduk"

0
Güncellendi - 2017-08-16 02:29:28
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Osmanlıspor karşısında galip geleceklerine inandıklarını aktaran Çiftpınar, “Biz bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Takım olarak Osmanlıspor maçına çok iyi hazırlandık. Kamp sürecinde olsun son bir hafta Malatya'da yaptığımız çalışmalar olsun iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Neticede de önemli bir galibiyet alarak, Süper Lig’e güzel bir başlangıç yaptık” dedi.

Çiftpınar, takım olarak lige iyi başladıklarını ve iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlarında kalitelerini ve nasıl uyum sağladıklarını herkes gördü. Bu bir başlangıç diyebilirim. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor izleyecek herkes. Bizi destekleyen dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bir başlangıçtı. İnşallah rabbimde utandırmaz ve yolumuza en iyi şekilde devam ederiz”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Artik yalcinin yanindaki yerini alma zamani gelmedimi biraz gayret o kapasite var
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    malatyalıların dediği gibi sadık gardaş ben inanmıyordum maç izleyemedim tv lerden alt yazı geçti 1-0 Allah Allah dedim sonra baktım 3-0 olmuş işte o zaman değme keyfime Emeği geçen herkese Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla