SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanamıyorsak Kaybetmemeliydik"

0
Güncellendi - 2019-12-09 01:11:50
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 14. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçta alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında mağlup olmanın üzücü olduğunu söyledi.

Takımın 7 haftalık yenilmezlik serisinin sona erdiğini hatırlatan Çelikel, şöyle devam etti:

"Takımımız 7 haftadır yenilmiyordu, bunun 3 haftası galibiyet, 4 haftası ise beraberlikti. Ne olursa olsun biz kendi sahamızda bu maçı kazanmak zorundaydık. Kazanamıyorsak da kaybetmemeliydik. Sivasspor'u iyi oyun ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik etmek lazım. Biz bu maçı unuttuk. Bu karşılaşmadan çıkarmamız gereken dersler var. Hocamız ve teknik ekibimizle bunun üzerinde çalışacağız. Hataları düzeltmek lazım."

Takımlarının oyun kalitesini bildiklerini dile getiren Çelikel, "Teknik heyet ve ekibimiz, yapılan hataları belirleyerek, bundan sonraki maçlarda hatalardan ders almış bir takım olarak sahaya çıkacak. Demir Grup Sivasspor mağlubiyetini taraftarımıza unutturacağız." ifadelerini kullandı.

-  "Bizim için Beşiktaş'ı yenmek sürpriz değil"

Hakkı Çelikel, ligde gelecek hafta Beşiktaş'a konuk olacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş ile deplasmanda yaptığımız maçları kaybettik. Bu kötü seriye son vermek istiyoruz. Yeni Malatyaspor olarak biz kendi ruhumuzu, ofansif özelliğimizi sahaya tam olarak yansıttığımızda içeride ve dışarıda yenemeyeceğimiz takım olmayacağını düşünüyorum. Bizim için Beşiktaş'ı yenmek sürpriz değil. Kendi oyun kalitemizi ve ruhumuzu ortaya koyduğumuz zaman oradan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Tabii kolay değil ama biz zoru başaracak güçte bir takımız."

AA

FOTO: B.Yeni Malatyaspor- DG Sivasspor maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yms'li (4 yıl önce)
    bizim defans cok bosluk birakti adeta seyreder gibi oynuyorlardi ustlerine pek gidilmedi onlarda yararlandi gole cevirdiler bizim atakirlar rakibin ceza hatta burun dibinde paslasiyorlar ceza sahasina girildimi bas kaleye bombardimana tutulmali rakip taraf sutlamali ama olmadibu oyun zevksiz gecti fenerile oynadiklari gibi oynasalardi biz galiptik...birde defans farnole cok pas verdi hem oyunu dusurdu hemde onlar taktiklerine kolayca girdiler buda cok hataliydi bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Farklı bi mağlubiyet ten başkasıni kimse beklemesin korkak oynatılan ve hiç dersine çalışmayan bir teknik heyet var takim resmen tel tel döküldü üstüne üstlük takım in antrenörü 3 oyuncu ayakta kalıyor diyor sana hiç sormazlarmı bu takımin hocası sensin 3 hafta da takımı bitiren MURAT ŞAHİN ACİL GİTMELİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bu hoca bu teknik heyet bu futbolcularla olmaz bir solbekin yok bir on numara yok topu oyuna sokma meziyeti olan ne bir stoper ne bir kalecin önden baski yiyince dağilan bi orta saha aquah kötüyse fiyasko örnek sivas maçi chabake den acil kaptanlik alinmali devre arasında Eren Tozlu , rahman buğra, murat yıldırim,erkan kaş, mina, ahmet ildiz kovalanmalı takima birsey kattiklari yokk olumsuzluk dısında bu takim kimsenin babasınin ciftliği değil bugra bile bu takimdan mac başi primler haric 300 bin euro aliyor ona kimse 100 bin tl vermezzz
    0
    0
    Yanıtla
  • stk (4 yıl önce)
    Bir takım üst seviyede gol atıyor ve üst seviyede gol yiyorsa bir yerlerde hata var bu hata defansta başlıyor ort sahada bitiyor. Sivas maçında adamlar o kadar baskı kurdular ki defanstan top çıkartamadık. Seyrtettiğim YeniMalatyaspor bu değil. Topla oynama %63 - %37 / Pas 430 - 280 / Şut 16-3 /13-8 şu verilere bakınca adamlar 13 şut atmış 8 kaleyi bulan şut bunun 3 tanesi gol oluor. Ama zib 16 şut atıyoruz kaleyi tutan şut sayısı 3 varın siz hesap edin. Takımın genelide sıkıntı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    İstanbul takımlarını deplasmanda hiç yenemediniz. Sivas'ı kendi sahasında yenemeyen bir takım bjk yi deplasmanda yenemez. Gol yiyince takım hemen demoralize oluyor.Bu maçta da hiç ümidim yok.
    0
    0
    Yanıtla