SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanan Malatya Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 18 Mayıs Cumartesi yapılacak oda seçimlerinde kazananın Malatya olmasını temenni ettiklerini belirtti. 

Seçim öncesi ziyaretlerini sürdüren Erkoç grup üyeleri ile birlikte Niyazi Mısri Caddesindeki esnaflara gül dağıttı. Malatya’nın son 10 yılda ekonomik anlamda kazandığı ivmenin takdire değer olduğunu kaydeden Erkoç esnaflarla bir süre sohbet etti.

Malatya’nın bu şehirde yaşayan herkes için anlamının büyük olduğunu ifade eden Erkoç, ”Biz bu şehrin kalkınması için, büyümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer üyelerimiz takdir ederse bundan son da yapmaya devam edeceğiz. Bu seçim sonrasında önemli olan Malatya’nın kazanmasıdır. Kişilerden çok şehrin bu bütünlüğü sağlamasıdır. Bizler bugüne kadar özellikle şehrin kazanımları noktasında her türlü fedakârlığı yaptık. Malatya desenini bozmadan bugüne kadar hizmetimizi sürdürdük. Umarım bu sürecin galibi Malatya olur” dedi.

Şubat ayında yapılması planlanan ancak Bakanlar Kurulu Kararı ile ertelenen seçimlerin bu hafta sonu yapılacağını belirten Erkoç, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini seçimden sonra da bu ziyaretlerin yine rutin şekilde süreceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız