SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanan Taraf Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:52
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Doğu derbisinden galip ayrılan taraf olacaklarını ifade etti.

Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Elazığspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ravcı, Kardemir Karabükspor maçında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade ederek, iyi gidişi Elazığspor karşısında da sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Ravcı, "Futbolcularımız adaptasyon sorununu büyük ölçüde atlattı ve bu Karabükspor maçına yansıdı. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Deplasmanda üç puan alabileceğimiz bir maçtan bir puanla ayrıldık. Ama sevindirici olan taraf her geçen gün takımımız daha iyiye gidiyor" dedi. 

Pazar günü sahalarında Elazığspor ile Doğu'nun derbisinde karşı karşıya geleceklerini anımsatan Ravcı, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Rakibimiz lige iyi başladı. Zor bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Elazığspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız Elazığspor maçında kazanan taraf olacağız. Bunu başaracak gücümüz var" şeklinde konuştu. 

Ravcı, iki şehir arasında uzun yıllara dayanan bir rekabet olduğunu anımsatarak, karşılaşmanın centilmence geçmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini kaydetti. 

Rekabetin sadece sahada olması gerektiğini ifade ederek, "İki takım arasında uzun yıllara dayanan bir rekabet var. Her zamankinden daha fazla kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu rekabetin kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesi gerekir. Elazığspor'un en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız