SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanarak Başlamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:43
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in ilk haftasında pazartesi günü sahasında 1461 Trabzon'u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor bu maçın taktik çalışmasını İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan taktik antrenmanı yaklaşık 500 dolayında taraftar izlerken yapılan çift kale maçta oyunu sık sık durduran Yücel İldiz oyunculara taktikler verdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz 1461 Trabzonspor maçı hakkında konuşarak, “Şu anda elimizdeki mevcut kadro ile 1461 Trabzon maçına hazırlanıyoruz. Başlangıçlar hep zordur bunu her zaman söylüyorum. Mutlaka herkes kazanarak başlamak ister bizde kazanarak lige başlamak istiyoruz. Zorluğumuz pazartesi akşam oynayacağımız maçta seyircimizin olmayışı. Bu bizim için tabi ki bir dezavantaj ama inşallah arkadaşlarımız taraftarımızın eksikliğini skor olarak hissettirmezler. Bunun dışında eksikliklerimiz var tabi ki. Yeni transferlerden Kamil’in geçen seneden kalan bir cezası var, bu hafta oynayamayacak. Şu anda George’nin da bir lisans programı var onu çözmeye çalışıyorlar. Elimizdeki mevcut kadro ile pazartesi günü en iyi şekilde kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni sezon hedefleri hakkında da konuşan İldiz, “Futbol kamuoyu gördüğüm kadarıyla çok seri bir şekilde yukarı çıkaralım diyor ama bunlar hiç kolay değil açıkçası öncelikle bu ligde ayağımızı yere sağlam basmalıyız. Çok ciddi transferler yapıldı, ligde önemli takımlar var. Hemen hemen Süper Lig ayarında bir ligde mücadele edeceğiz, hep gerçekçi bakmamız lazım. İşimiz kolay değil. Çok net bir şey söyleyeyim Malatya’daki futbol heyecanını eskiden beri biliyorum. Bu anlamda elimizden geldiği kadarıyla aklımızda olanları sahaya yansıtabilirsek bu bizim diğer takımların önüne geçmemizi sağlar” diye konuştu.

TARAFTAR DESTEĞİ..

Bu arada, Pazartesi günü seyircisiz oynanacak maçta 1461 Trabzon'u sahasında konuk etmeye hazırlanan Yeni Malatyaspor'a moral vermek amacıyla İnönü Stadyumu'na gelen taraftarlar teknik heyet ve futbolcuları stadın önünde meşalelerle karşıladı. Daha sonra tribünlere geçen taraftarlar tezahüratlar eşliğinde teknik heyet ve futbolcuları tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Burada tüm taraftarlar adına bir konuşma yapan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Murat Altay, “Siz artık bu şehrin evlatlarısınız bu formaların hakkını vereceğinize biz yürekten inanıyoruz, Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

1,5 saat süren antrenmanın tamamını izleyen taraftarlar daha sonra stattan ayrılırken, burada bir açıklama yapan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ise takıma destek vermek için buraya geldiklerini ifade ederek, “Özellikle takıma yeni transfer olan oyunculara Malatya’daki taraftarların heyecanını gösterme adına yaklaşık 500 arkadaşımızla antrenmana geldik. Her zaman takımın yanında olduğumuzu gösterdik. Passolig ile ilgili taraftarlarımızın biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Stat önünde açılan Passolig stantlarında gelip kayıtlarını yapsınlar yeni sezonda takımımızı yalnız bırakmamak gerekiyor. Yeni sezonda taraftarında desteği ile Yeni Malatyaspor’un arzu ettiği yerlere geleceğine eminiz. Hedefimiz tabii süper lig ama bu ne kadar gerçekleşir ne kadar gerçekleşmez bilmiyoruz. Biz taraftarlar olarak takımın her zaman arkasında olacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız