SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kazandığımız İçin Mutluyuz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını, moral bulduklarını söyledi. Gaziantepspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, iyi bir futbol olmadığını, seyredenlerin de sıkıldığını öne sürdü.

DOĞAN'IN DEĞERLENDİRMESİ..
Doğan, ligde alınan şanssız sonuçların ardından Gaziantep ile kupa çeyrek finalinde karşılaştıklarını belirterek “Takımın moral motivasyona ihtiyacı vardı. İlk yarıda golü bulduk. Sonucu garanti edecek pozisyonlar da yakaladık, ama olmadı. İlk yarıda rakip sadece tek şut atabildi. 2. yarıda biraz daha sakin olup pas yapabilsek daha iyi olurdu. Kazandığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Doğan, takımdaki gerginliğe ilişkin bir soru üzerine, 2. yarıya iyi başlayamadıklarını, Sivas maçını kazanamayıp, ardından güçlü Galatasaray ve Trabzon maçlarında puan kayıpları yaşanınca puan cetvelinde alt sıralara inildiğini, bunun takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Doğan, bu psikoloji nedeniyle takımın özellikle son dakikalarda skoru koruma içgüdüsüyle hareket ettiğini ve hata yaptığını belirtip “Bazen futbolcu inisiyatifi ele alıyor ve panik başlıyor” dedi.

Doğan, Malatyaspor’un bu maçta yüksek tempoyla oynadığını belirten bir gazetecinin sorusu üzerine “Maçlarda fizik olarak rakiplerimize hiç ezilmedik. Denizlispor maçında iyi oynarken golü yedik. Pas yapmada sıkıntımız var. Hem iyi pas yapan hem de fiziği iyi özellikte Anadolu takımı pek bulunmuyor” dedi. Doğan, yeni transferlerin uyumunun geciktiğini sözlerine ekledi.

Doğan, Diyarbakırspor’a verilen 3 maç seyircisiz oynama cezasına ilişkin soruya, kendi işi olmadığını belirterek, cevap vermedi.

AYBABA'NIN SÖZLERİ..
Gaziantepspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, maç sonrası “az ve öz” konuştu. Aybaba’nın toplantısı yaklaşık 1 dakika sürdü.

Aybaba açıklamasında “Kötü bir maç oldu. Hava da yağışlıydı. Çok pozisyon yoktu. Profesyonel düzeyde şut atmasını, pas yapmasını beceremeyen, orta yapamayan oyuncular… Biz sıkıldık. Sanırım seyredenler de sıkılmıştır. Sahamızda galip gelip işi çözeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız