SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazanın Nedeni Mıcırmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Kaymakam adayının öldüğü kazanın nedeni “mıcır”mış.. Bu arada, havaalanı yolundaki kazada yaralananlardan bir kişi daha öldü. Malatya'da meydana gelen diğer trafik kazalarında ise 12 kişi yaralandı.

KAZANIN NEDENİ MICIRMIŞ..
Geçtiğimiz Pazar günü saat 12.10 sıralarında, Elazığ’dan Kayseri’ye gitmekte olan Mehmet Aktaş yönetimindeki 38 HH 866 plakalı otomobil, Malatya’ya 79 kilometre mesafede Darende’nun Yukarıulupınar mevkiinde, viraja hızlı girince, araç takla atarak şarampola yuvarlanmıştı. Kazada 26 yaşındaki Kaymakam adayı Tolgahan Ertuğrul ölürken, sürücü ile araçta bulunan Teğmen Ünal Bayraktar, Cevat Uyanık ve kaymakam adayı Mahmut Aksoy ağır yaralanmış ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmışlardı. Jandarma, kazanın nedenini, viraja hızlı giren otomobilin “mıcır kapılması” olarak bildirdi.

ÖLÜ SAYISI 2 OLDU..
Öte yandan, Pazar günü saat 16.30 sıralarında Erhaç Havaalanı yolu Karahan Köyü civarında Engin Saraç yönetimindeki 46 FV 397 plakalı otomobilin devrilmesi sonucu yaralanan 51 yaşındaki Ali Saraç da tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdi. Kazada, sürücünün annesi 51 yaşındaki Remziye Saraç olay yerinde ölmüştü. Hastanede ölen Ali Saraç’ın, sürücünün babası olduğu bildirildi. Akçadağ nüfusuna kayıtlı olan Engin Saraç’ın tedavisi sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
1.Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde kavşağında Ali Aslankan yönetimindeki 44 KN 204 plakalı servis aracı Ayhan Doğrusöz yönetimindeki 01 FU 617 plakalı araçla çarpıştı. Kazada hasar meydana geldi.

Sivas’dan Malatya yönüne gelmekte olan Selami Subaşı yönetimindeki 55 LN 777 plakalı otomobil, Hekimhan Hasançelebi Kasabası yakınlarında şarampola uçtu. Sabah saatlerindeki kazanın, sürücünün otoda bulunan İbrahim Yeşil ve Erdal Kaya’yı uyandırmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Sürücü ve 2 yaralı Hekimhan’da tedavi altına alındılar.

Yazıköy’den Darende’ye gitmekte olan İsmet Kayacı yönetimindeki 58 EA 967 plakalı motosiklet, dikkatsizlik sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ağır yaralandı.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan Erol Kılıç yönetimindeki 16 DM 890 plakalı kamyon, Akçadağ’ın Kozluca mevkiinde viraja hızlı girince devrildi. Sürücü yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya’ya gelmekte olan Ali Eryılmaz yönetimindeki 01 AE 165 plakalı otomobil, Malatya’ya 27 kilometre mesafede, şarampola yuvarlandı. Kazada Nezahat Eryılmaz yaralandı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Malatya-Dilek Karayolunun 2. kilometresindeki bir petrol istasyonunun önünde Malatya’ya gelmek üzere yol kenarında araç bekleyen 54 yaşındaki Sadık Açıkgöz, plakası saptanamayan beyaz renkli Ford marka bir pikabın çarpması sonucu yaralandı. Saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazanın ardından yaralı Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Jandarma, aracın plakasını ve sürücüsünü saptamaya çalışıyor.

Dilek Kasabası Aydoğan Mahallesi’nde Yusuf Kumtepe adlı şahıs 44 AY 231 plakalı otosuyla giderken, yol zemininin mıcırlı olması nedeniyle kontrolu kaybedince, araç yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada sürücü ile Mehmet Özbey ve Üzeyir Demirci yaralandılar.

Adıyaman yönünden Malatya’ya gelmekte olan Hüseyin Bacanak yönetimindeki 05 AE 548 plakalı araç, Sürgü Kasabası çıkışında dikkatsizlik sonucu yolun sağ tarafındaki su kanalına devrildi. Kazada sürücünün 11 yaşındaki kızı Fatma Zübeyde Bacanak’ın yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Dilek yönüne 44 EP 095 plakalı motosikletiyle gitmekte olan Ali Gökçe, Nakliyatçılar Sitesi kavşağına hızlı girip fren yapınca, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Jandarma alkollu olduğunu belirttiği sürücünün hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız