SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazanın Üzerinden 23 Yıl Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:18
Kazanın Üzerinden 23 Yıl Geçti
A- A+ PAYLAŞ
Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma için Samsun'dan yola çıkan Samsunspor takımının Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasının üzerinden tam 23 yıl geçti. Havza İlçesi'nin Teşvikiye mekviinde 20 Ocak 1989 tarihinde meydana gelen kazada, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs, karlı bir havada kamyon ile çarpışmıştı. Kazada,  Samsunspor antrenörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır  ve Tomiç ile şoför Asım Özkan hayatını kaybetmişti. 
 
Teknik Direktör Nuri Asan'ın Samsun Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında düzenlenen anma törenine CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Samsunsporlu yöneticiler, futbolcular ve taraftarların yanı sıra kazanın yaşandığı dönemde kulüp başkanı olan Hakkı Tomaç, kazadan yaralı olarak kurtulan ancak tekerlekli sandalyeye mahkum olan takım kaptanı Emin Kar da katıldı. 
 
Samsunspor'da yöneticilik yapmış olan CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, "Dün gibi aklımızda. Çok değerli ağabeylerimizi kaybettik. Yerleri doldurulmayacak topçulardı" dedi. 
 
23 yıl önceki kazadan yaralı olarak kurtulan ve ancak tekerlekli sandalyeye mahkum olan takım kaptanı Emin Kar ise  "Sene içinde sürekli geliyorum ama bugünün ayrı bir özelliği var. 'Sadece bugün mü hatırlamak lazım?' diye düşünüyorum. Ama bugün de böyle bir kalabalığın gelmesi bizi umutlandırıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız