SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanıp Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-02-07 15:55:48
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Denizlispor maçıyla birlikte ligde istedikleri sonuçları alıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Lige verilen arayı Antalya’da yaptıkları kamp çalışmasıyla değerlendirdiklerini ifade eden Buz, “Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Güzel bir ortam var” dedi.

Tecrübeli teknik adam, sakatlığı olan futbolcularında bu süreçte aralarına katıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Dialiba ve Mehmet Sak takımla birlikte çalışmalara başladı. Sadık Çiftpınar ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Denizlispor karşılaşmasına kadar bu futbolcularımızın hazır olacağını umuyoruz.”

Devre arasında takıma önemli isimlerin katıldığını dile getiren Buz, “Sezer Özmen, Ahmet Aras ve Ferhat Kiraz’dan sonra orta sahaya Murat Yıldırım, Forvet hattına da Ayite’yi transfer ettik. Bu transferlerin hepsi takımımız adına önemliydi. Murat Yıldırım ile Bursa’da birlikte çalışmıştım; defansif, ofansif, sağ ve sol oynayabilen bir futbolcumuz. Ayrıca önemli bir santraforu takımımıza kazandırdık. Bu ligi iyi tanıyan ve gol krallığı yaşamış bir futbolcu ve onunla birlikte daha da güçlendik. Transferlerimizin hepsinin takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, İstanbul’da oynayacakları Denizlispor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen araya kötü girdiklerini anımsatan Buz, “Samsunspor maçı bizim adımıza kötüydü. Futbolcularımızda bunun bilincindeler. Önümüzde Denizlispor karşılaşması var ve bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Maç İstanbul’da oynanacak ve sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, takım olarak Denizlispor karşılaşmasına iyi konsantre olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Takım olarak Denizlispor maçına odaklandık. Bu anlamda hazırlıklarımız oldukça iyi gidiyor. Çok iyi çalışıyoruz. Ligde iyi sonuçlar alıp, ligi hedeflediğimiz gibi tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda futbolcularımızla iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Denizlispor maçıyla birlikte istediğimiz sonuçları alacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yıldız çay ocağı grubu (7 yıl önce)
    Bu hafta Denizli maçında ak koyun kara koyun belli olacak kesin kez galip gelmez bu takım oyun yok sistem yok kimi niçin nerde oynattığı belirsiz 2 hafta sonrada irfan amcaya güle güle derler söylemesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (7 yıl önce)
    Senden olmaz irfan buz. Bu takımı şampiyon yapsan da senden olmaz. Her maç yaptığın saçma sapan işlerden ağzımız açık kalıyor. Pereira bu takımın yıldızı. Adamı her maç sağ kanadın 10 metrekarelik alanında rakip takımın üç beş oyuncusu arasında sıkıştırıp oyundan alıyorsun yaptığın değişikliklerden sonra takım rakip kaleye gidemez oluyor. Saha içi rotasyon diye bir şey var. Senin bundan anladığın mba yı heryerde 90 dakika boyunca oynatmak. Senebaşında rakipler bizi tanımadığınızdan bireysel yeteneklerimizle maç kazanıyorduk. Son dokuz haftada sadece 8 puan alabildik. Sen de bizim gibi seyrettin. Çünkü hırsla maç kazanacağını sanıyorsun. Sen kenarda hırslanıp o yana bu yana zıplarken mba sahada o yana bu yana kıvırıyor. Caner de topları deveye sallıyor. İrfan korneri yetiştiremezken Pereira gibi bir adama korner kullandırmıyorsun. Yazsam sabaha kadar yazarım da......
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Bu takimi korkak oynatma hocam size güveniyoruz savaşcı bir takim gormek istiyoz ozellikle yabancilardan saldırmalarını istiyoz dialiba pereira ayite azubuke orta sahada varligi yoklugu belli olmayan oyuncular var onlarin takima daha katki saglamalarini bekliyoz bu maçta sedat yedek kalsin al rahmani yada yeni transferleri oyle başla maça gelen ferhati bi uyandirin kendine gelsin samsun maçın da tam bi katliyamdı aman irfan hocam bak nisana kadar malatyada top oynanmayabilir şu takimi savaşcı yap yoksa gelen giden takimlar 2 3 5 atip giderler ve o kadar emek boşa gider ligin sonun da kafalara vurmayalim şampiyonluk yaşayalim şehri ayaga kaldiralim biz inandik sizde inanin başarılar malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Irfan buz 2 haftayi bulmaz yolcu demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tebrikler hoca kirmizi kart filan olmaz insallah bir de hic bir takimi kücmsemeden oynarsak her maci 3 punan hesabi yapariz
    0
    0
    Yanıtla