SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanma Hamlesi Yapamadık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, kazanmaya yönelik bir hamle yapamadıklarını ifade etti.

Ümraniyespor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Mücadele maçı oldu. Net pozisyonlar var mı derseniz karşılıklı bir iki pozisyon var. Onun dışında iyi bir maç oldu diyemeyiz. Kazanabileceğimiz bir maçı ne yazık ki yine eksik kalarak oyuncu değişikliklerimizi, hamlelerimizi ve ne yazık ki skoru korumayı düşünerek yaptık. Kazanmaya yönelik hamleleri yine yapamadık. Oyuncularımdan rica ediyorum gereksiz bir durumda. Enes arkadan yetişiyor dokunmasa bir şey olmayacak ama neticede hepsi bizim evladımız" dedi. 

"İYİ BİR HAFTA OLMADI"

Yeni Malatyaspor ve Ümraniyespor adına iyi bir hafta olmadığını ifade eden Uçar, şunları söyledi: " Bizim açımızdan da Ümraniye açısından da iyi bir hafta olduğunu düşünmüyorum. Mücadeleye yine devam edeceğiz. Tabii ki forvetteki sıkıntılarımız bariz bir şekilde ortaya çıktı. Ne yazık ki Samet'in sakat olduğu bir haftada ileride çok fazla bir top tutamadık orta sahada ise İrfan'ın top almalarını sorumluluk almalarını eksik oynadık bu maçta. Şartlar bunlardır ve bizler bu şartlarda mücadele ettik. Her şeye rağmen 25- 30 dakika eksik oynadık oyuncularımı mücadeleden dolayı kutluyorum. Biz daha ofansif oynamaya çalışıyoruz. Çeşitli arayışlarımız var. Geçen hafta Emrah'ı nasıl kazandıysak bu haftada Hüseyin'i kazandık. Aydın orta sahada top tutarsa bize çok faydalı olan bir oyuncu. Emrah rakibin arkasına atacağı deparları düşündük. Aslında beklediğimiz gibi de oldu. Aydın kötü gününde olması dolayısıyla yeteri kadar pozisyona giremedik. Emrah'ın çalışkanlığından, Hüseyin'in performansından memnunum. Rakibe göre sakat oyuncularımıza göre cezalı oyuncularımıza göre bazen oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalıyoruz. Bizde tabi ki belirli bir oyun anlayışında sistemde ısrar etmek istiyoruz ama ne yazık ki her zaman istediğiniz gibi gelişmiyor olaylar."

"İKİ PUAN KAYBETTİK"

Ümraniyespor'un teknik direktörü İlker Erdem ise, Malatya'da aldıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Erdem, Yeni Malatyaspor'un gücünü iyi bildiklerini ifade ederek, "Bizler haddimizi bilerek oynadık. Fakat oyunun bazı bölümlerinde kırılma anları vardır biz onları değerlendiremedik. Oyunun geneline bakıldığı zaman pozisyonlara girmeye çalışan taraf bizdik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonrada etkili olmaya çalıştık fakat ağır bir zeminde ve kaliteli bir takıma karşı oynanan müsabakadan 1 puan aldık. Mutlu değiliz ama bu yolda puan her zaman puandır. Rakibimizden deplasmanda aldığımız bu 1 puan önemliydi. Bugün üzücü bir taraf ise taraftarın olmamasıdır. Futbol böyle biraz zor oyun ve zevksiz bir oyun haline geliyor" dedi. 

Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 1 puan için sevinçli olduklarını kaydeden Erdem, "Malatya”da bir puan önemlidir. Oyunun gidişatı içerisindeki pozisyonlara baktığımız zaman ve rakibin 10 kişi kaldığını değerlendirirsek tabii ki 2 puan kaybettik diyebiliriz. Ligin geneline baktığımız zaman ise diğer takımların da bugün kazanmalarını göz önüne alırsak eksik maç çok önemli değil sadece önümüzdeki müsabakaları kazanmak zorundayız. Bu lig çok zor bir ligdir daraldıkça da daha da zor olacaktır. Küme düşme, Play-Off'a çıkma, PTT Ligine çıkma açısından biraz daha zorlaşacak ama bizler haddimizi biliyoruz. Oynanan müsabakaları her zaman dengeli, garanti ve oyunu sonuçlandıracak pozisyonları değerlendirmeye çalışıyoruz. O anlamda puanını kaybedilmesi önemli değil alınan 1 puanda olsa sevinçliyiz” diye konuştu.

FOTO: Feyyaz Uçar maç sonrası değerlendirmesi yaparken (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız