SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmak İçin Gideceğiz"

0
Güncellendi - 2016-11-16 18:35:34
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Eskişehirspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, haftalar ilerledikçe sakatlıklar ve kart cezalılarının baş gösterdiğini kaydederek, bunların futbolun doğasında olduğuna dikkat çekti.

Ravcı, Sedat Ağçay ve Micheal Pereira’nın kart cezalısı olduklarını anımsatarak, “İyi oyuncumuz Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bizim için biraz sıkıntı gibi görünse de ben işin açıkçası o gözle görmüyorum. Çünkü takım içerisinde bulunan bütün oyuncularımız bizim için değerli, biz hepsini aynı kalite ve aynı değerde görüyoruz. Umut ediyorum ki o arkadaşlarımızın yerine oynayacak diğer kardeşlerimizde sonuna kadar mücadelelerini sürdürecekler ve ellerinden geleni yapacaklardır. O yüzden ben ‘takımda eksikler, sakat ya da kart cezalısı futbolcular var’ diye bakmıyorum” diye konuştu.

Eskişehirspor’un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Bizim için her hafta olduğu gibi önemli bir maç. Eskişehirspor maçına da diğer maçlarda olduğu gibi aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Eskişehirspor’un kadro ya da isim olarak güçlü olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz. Biz ne yapabileceğimize bakıyoruz.”

Ravcı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydederek, “İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Eskişehirspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Deplasmana kazanmak için gideceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız