SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmak İstedik, Olmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, üst düzey bir oyun oynadıklarını ifade etti.

Buz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok iyi hazırlanmıştık. Buradaki seyircilerimize galibiyeti hediye etmek istedik. Skor anlamında baktığınız zaman tabi ilk devre Samsunspor'un da 1-2 pozisyonu var. Ama ikinci devre özellikle takımımızın gerçekten bütün parametreleri sahaya yansıtması iyi oldu. Defansif anlamda çok iyiydik. Rakibe pozisyon vermedik. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gelmeye çalıştık. Tabi çok net bir pozisyonda maalesef kendi arkadaşımızın ayağına çarptı, girmedi. Yoksa özellikle ikinci devrede oynadığımız futbol, bence üst düzey bir futboldu. Oynadığımız bütün müsabakalara baktığımız zaman. Sanırım seyircilerde seyir zevkine varmıştır. Biz, bu oyunu 3 puanla süslemek istedik ama olmadı. Yine de takım arkadaşlarımı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Samsunspor'a da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Kazanmak istedik, olmadı"

Buz sözlerini şöyle tamamladı: 

"Takımı böyle görmekten herkes zevk almıştır. Çünkü sizlerin görmek istediğiniz skor ama skordan ziyade mücadele eden, defansif anlamda iyi oynayan, hücum anlamında yaratmak isteyen bir takım görmektir. Arkadaşlarımız bunu yapmaya çalıştı. Üst seviyeli bir müsabaka olduğunu düşünüyorum. Ama kazanmak istedik, maalesef  olmadı. Berabere kaldık. Önümüzdeki son maça, Boluspor maçına bakıyoruz. 21 puanımız var. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu soğuk havada bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

FOTO: YMS Teknik Direktörü İrfan Buz maçtan sonra (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız