SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmak İstiyorduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:21
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu, Alanyaspor maçını kazanmak için ellerinden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyduklarını belirterek, alınan sonucun kendilerini şaşırttığını söyledi. 

Hacısalihoğlu, iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını ifade ederek, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Sonuç hepimizi şaşırttı. Kazanmak için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. 5-6 tane net pozisyonumuz vardı, bu pozisyonları değerlendiremedik. Alanyaspor sadece mücadele etti, oyun olarak ortaya bir şey koymadı. Biz hem mücadele ettik hem de iyi futbol oynadık. Ancak karşılığında 3 puanı alamadık. Bunun için üzgünüz” dedi.

Gaziosmanpaşa ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak, seri galibiyetler yakalamak istediklerini kaydeden tecrübeli orta saha oyuncusu, “Önümüzdeki hafta Gaziosmanpaşa ile oynayacağız. Bu puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Artık seri galibiyetlere başlayacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız