SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kazanmak Önemliydi'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de oynanan maçta Malatyaspor, deplasmanda Güngören Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bugün istediğimiz futbolu sergileyemedik, ama kazanmak önemliydi. Takımın oturması için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Karşıyaka maçında çok talihsiz bir şekilde mağlup olmuştuk. Eksiklerimiz vardı, lisanslar çıkmamıştı. Malatyaspor, arkasında çok büyük bir kitlesi olan bir camia. Yeni başkanın gelmesiyle sorunlar çözüldü. Kulüp, yönetim, taraftar ile birlikte çok daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Malatyaspor takım kaptanı Murat Bozkaya ise, ligin ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarlarımız bize büyük bir destek verdi, sanki evimizde oynuyor gibiydik. Galip gelmeyi başardık. Ligin ilk galibiyetini aldık, onun mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta evimizde mağlup olmuştuk. Bugün zaman zaman iyi futbol oynadık. Malatyaspor, yukarılara doğru tırmanacaktır" ifadelerini kullandı.

Malatyasporlu futbolculardan Güngör de, galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Bizim için önemli bir maçtı. Geçen hafta evimizde Karşıyaka'ya kaybetmiştik. Bu mağlubiyeti telafi etmemiz için burada kazanmamız gerekiyordu. İyi mücadele oldu. Her iki takım da iyi mücadele etti. Biz skoru korumak için geri çekildik biraz. Sonuçta galip geldik, galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Deplasmanda 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Malatyasporlu futbolcu Gökhan ise, "Öncelikle galip geldiğimiz için mutluyuz. Zor bir maç oldu, deplasmanda 3 puan almak çok güzel. Taraftarımıza bizi burada yalnız bırakmayıp destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki Manisaspor maçına konsantre olacağız" diye konuştu.

Güngören Belediyesporlu futbolcu Turan da, takım olarak iyi oynayamadıklarını söyleyerek, "Oyun olarak üstünlüğümüz vardı, ama golü bulamadık. Malatyaspor da golü bulunca geri çekildi. Biz baskılı oynadık, fakat yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Malatyaspor'u kutluyorum. Hafta içi oynadığımız kupa maçı uzatmalara gitti, bu maçın yorgunluğunu yaşadık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız