SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kazanmak Zorundayız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor'da, Şanlıurfaspor ile 20 Aralık Pazar günü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıkları devam ediyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda futbolcu Alper Akıcı çalışmalara katılmazken, takımla birlikte çalışan Tuncay Selçuk'un durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği bildirildi. Uzun süreli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlatan Tuncay'ın Şanlıurfaspor maçında da kadroya dahil edilip, edilmeyeceğine ise teknik heyet karar verecek.

Öte yandan, çalışmalarla ilgili bir değerlendirmede bulunan takımın genel menajer Aziz Yiğit, klasman grubuna rahat gidebilmek adına bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Yiğit, takımın iyi futbol oynadığını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade ederek,
"Şanlıurfaspor maçını kazanarak, klasman grubuna rahat gitmek istiyoruz. Bu manada futbolcularımız en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Takımımız birkaç maç dışında iyi futbol oynadı. Ben, inanıyorum ki, Şanlıurfaspor maçında da ellerinden geleni yaparak, galip gelecekler" dedi.

Diğer yandan, takımda transferin önünün açılması yönündeki çalışmaların hız kazandığı öğrenildi. Eski futbolcuların takımdan alacaklarını ertelemeleriyle ilgili olarak görüşmelerde bulunan kulüp başkanı Mehmet Aydın'ın olumlu yanıtlar aldığı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız