SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmamız Gereken Maçtı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:33
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligin uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, "Her maça final gözüyle bakarsak ve her maçı kazanırsak, şampiyon oluruz" dedi.

Yeni Malatyaspor-Ümraniyespor maçı sonrası stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, "Bu maç bizim için önemliydi. Ama bir kırmızı kart oldu. Bizde mazeret olmaz. 10 kişide olsak 9 kişide olsak kazanmamız gereken bir maçtı ama sağlık olsun sonuçta 1 puan aldık 10 kişi oynamamız biraz etkisi oldu ama yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız. 10 kişi kalınca takım biraz düşüşe geçti ama 10 kişi kalmamıza rağmen biraz mücadele oldu. Bir haftada 3 maç üst üste oynadık. Pazar günü oynanacak maçı kazanıp önümüze bakacağız. Takımdan memnunum ama kırmızı kartı görmemiz bizi zorladı takımımız güçlü ve ligin en iyi takımı. Ligin sonunda lider olacağız. Taraftarımız ve camia galibiyet bekliyordu ama sonuçta futbolda 3 netice vardır. Bizler berabere kaldık. Kendi sahamızda olduğu için mutlak galip gelmemiz gerekiyordu. Artık bizler rakiplerimize bakmamamız lazım bizler artık çıktığımız maçlara bakmamız lazım. Çıktığımız bütün maçları kazandığımız zaman şampiyon olacağız. Rakibimiz kazanır kaybeder artık oraya takılıp kalmayacağız. Maraton uzun daha 10 maçımız var çıktığımız her maç artık bizim için final maçı olacak çıktığımız her maçı kazanırsak şampiyon oluruz" şeklinde konuştu. 

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRLİK OLMALIYIZ"

Yeni Malatyaspor için gece düzenleyeceklerini ifade eden Gevrek, "İstanbul 1453 topkapıda bir gecemiz var ve bu gece bay haftasına denk geliyor. Hemşehrilerimizi bir araya getirmek hem de birlik beraberlik mesajı vermek ve takımımıza destek verme gecesidir. Malatyalı hemşerilerimizin takıma sahip çıkma gecesidir. Sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız sağ olsunlar destek oldular. Geceye gerek esnafımızı gerekse de iş adamlarımızı davet ettik inşallah gecenin düzenlendiği gün gelirler. Yeni Malatyaspor'a birlik için beraberlik için takımımıza şampiyonluk yolunda beraber oluruz. Şampiyonluk yolunda birlik ve beraber olmamız lazım" diye konuştu.

FOTOĞRAF: Gevrek maç sonrası açıklama yaparken (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız