SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmamız Lazım.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’nın Doğanşehir İlçe Danışma Kurulu Toplantısında ilk seçimde Doğanşehir Belediye Başkanlığının kazanılması istendi.

Danışma Kurulu toplantısında konuşan  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir Belediyesi’nin AKP tarafından kazanılması gerektiğine vurgu yaparak, “2002 yılında iktidara geldiğimizde Türkiye’de durum içler açısıydı. Her şey başını almış gidiyordu. 28 Şubat’ın seneyi devriyesini yaşadık. Biz iktidara geldiğimiz dönemde üzerinden 5 yıl geçmişti. O dönemde meşru olan bir hükümet alaşağı edilmiş, halkın iradesi hiçe sayılmış, kendilerinde var olmayan bir gücü, erki alıp kullandılar.

Ülkeyi devraldığımız gün ekonomi hangi noktadaydı merkez bankası yerlere sürünüyordu enflasyon başını almış gidiyordu, ihracat ithalatta dengesizlik vardı, kurumlar savaş halindeydi, bankalar zarar adı altında bütün yükü milletin üstüne yıkıyorlardı, gelirimizin büyük çoğunluğunu ancak faizlere veriyorduk. AK Parti iktidara geldiğinde bu kötü gidişatın seyrini değiştirdi. Yolu olmayan köy bırakmadık, kanalizasyon noktasında ciddi mesafeler kat ettik. Duble yollarla hem Türkiye’de hem de ilimizde ciddi yatırımlar yaptık. Doğanşehir çıkmaz sokakken Sürgü tarafındaki giriş ile doğu tarafındaki çıkışı birleştirdik. Yine Doğanşehir’e göletlerle, kanallarla, sulamalarla ciddi çalışmalarımız oldu.

Vatandaşımızın sandıktaki iradesine saygı göstermek zorundayız. Doğanşehir merkezde halkımız belediyeyi bize vermedi. Bunun muhasebesini elbette ki biz kendimiz yaparız. Bir önceki seçimde aldığımız belediyeyi alamadıysak bunun sorumlusu bizleriz. 6 beldenin tamamını AK Parti almışken merkezde kaybetmişsek, bunun muhasebesini ciddi bir şekilde yapılmalıdır. Önümüzdeki seçimlerde ne yapıp edip vatandaşımızın güvenini tekrardan kazanmamız lazım” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci ise, 2014 yerel seçimlerinin önemine değinerek, “2014 Yerel Seçimleri ve ardından gelecek olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler bizim için çok önemli. Bizim 2023 Hedeflerine ulaşmamız bakımından çok önemli. İnşallah biz de Malatya teşkilatı olarak bu seçimlerin tümünden büyük zaferlerle çıkar, hedeflediğimiz vizyon doğrultusunda davamıza destek oluruz. Değerli arkadaşlar, bizler bir aile bireyleri gibi birbirimize inanarak ve güvenerek yola çıkmamız lazım. Büyük fotoğrafa bakıp, Doğanşehir belediyesini sadece almak için değil, büyük bir oranla almak için çalışmalıyız. Bu vesile ile hem Malatya’da hem de Türkiye’de oy oranlarımızı yükseltmemiz lazım. Bunu yapacak olan kadrolar da sizlersiniz, bizleriz. Halk ile irtibatı koparmadan, halkın sesine kulak vererek, halkla bütünleşerek yapacak olan sizlersiniz” şeklinde konuştu.

AKP Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğu, konuşmasında teşkilatına birlik ve beraberlik mesajı vererek, 2014 yerel seçimlerinin Doğanşehir için öneminden ve seçim çalışmalarından bahsetti.

Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Doğan, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Polatlı Belediye Başkanı Hasan Orman ve partililer katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız