SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanmaya Odaklandık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:16
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, hedeflerini sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, 2 maç üst üste kazanmanın moraliyle Konya'ya gideceklerini belirtti.

Ravcı, ligin ikinci yarısında ilk defa üst üste maç kazandıklarını anımsatarak, "Hafta sonu Konya Anadolu Selçukluspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. Üstteki takımlarla aradaki puan farkını açmamak için mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bu maçla birlikte kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

"CAMİAMIZA ŞAMPİYONLUK HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Kalan bütün maçlarını kazanmak için yakaladıkları istek ve coşkuyu sürdürmek zorunda olduklarını belirten Ravcı, "Coşkulu ve istekli olduğumuz sürece bunun üstesinde geleceğimizi biliyoruz. Bu coşkumuzu devam ettirmek zorundayız. Çünkü biliyoruz ki, coşkulu takımlar başarılı olurlar. Heyecan ve coşku duyulmadan hiçbir işte başarılı olamazsınız. Eğer ligi şampiyon bitirmek istiyorsak, istek arzu ve hırsımızla ısrar etmemiz gerekiyor. Son iki haftadır bu duyguların takımımızda oluştuğunu biliyoruz. Sadece kendi maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bundan sonraki süreçte taraftarlarımızın da bizi sonuna kadar destekleyeceklerini biliyoruz. Bu süreçte en büyük itici gücümüzün taraftarımız olduğunun farkındayız. Özellikle Dardanelspor maçında bizi son dakikaya kadar destekledikleri için tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün hedefimiz ve amacımız taraftarımıza ve camiamıza şampiyonluk hediye etmektir" diye konuştu.

"KALAN MAÇLARIMIZI KAZANMAYA ODAKLANDIK"

Ravcı, ligde kalan 6 maçı kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Kalan son 6 haftada her takım, her takımı yenebilecek düzeyde. Alt tarafta küme düşmeme mücadelesi var. Üstte de hem şampiyonluk hem de Play-off mücadelesi var. Bundan sonraki maçların hem düşmeme mücadelesi veren hem de şampiyonluk ve Play-off mücadelesi veren takımlar için zor geçeceği aşikar. Son 6 haftada daha az kaybeden, çok isteyen ve arzulayan takımlar hedefine ulaşacaklar. Ligde bazı şanssız maçlar yaşadık. Çok değil içeride berabere kaldığımız 2 maçtan galibiyetle ayrılsaydık, ligin rengi çok daha farklı olacaktı bizim açımızdan. Ama yinede hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız. Diğer takımlarında bundan sonraki maçlarda da puan kaybedeceğini de biliyoruz. Hatayspor ve Giresunspor ile oynayacağımız maçlar ligi belirleyici konuma getirecek. Giresunspor ve Hatayspor’un kendi aralarında da maçları var. Ama biz hiçbir takıma bakmadan kendi maçlarımızı kazanmaya odaklandık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız