SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazanmayı Unuttuk: 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda bu kez Diyarbakır DİSKİspor'a puan kaptırdı: 0-0 İlk yarı zaman zaman etkili olan Malatyaspor, ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremedi. Kaleci Taylan'ın gününde olması mağlubiyeti engelledi. Fatih'in sarı kart cezası nedeniyle oynayamaması yüzünden takım kaptanı olarak sahada bulunan Celil 79. dakikada kırmızı kart gördü. Yaklaşık 1000 dolayında futbolseverin izlediği maç için Vali Ulvi Saran 2. yarıda stada geldi. Protokolda Vali ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya dışında üst düzey görevlisi olmaması dikkat çekti.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Hakkı Güler, Cafer Karataş, Suat Fidan,4. hakem Yalçın Köroğlu

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet Yoldaş, Mustafa Sert, Ergun, Mustafa Arslan, Mert (Dk.89 Alper), Güven, Ahmet (Dk.66 Buğra), Celil, Volkan, Mahmut,

YEDEKLER: Önder, Buğra, Ali, Alper, Fethi, Talat, Raif,

DİYARBAKIR DİSKİSPOR: Şehmus, Mehmet Ali, Ercan, Oktay, Abuzer (Dk. 46 Mehmet), Abdullah Çelen (Dk.86 Hakikat), İlyas, Caner, Ali, Emrah, Abdullah Yılmaz,

YEDEKLER: Bülent, Kerem, Sercan, Hakikat, Hıdır, Umut, Mehmet,

KIRMIZI KART: Dk. 79 Celil (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Güven (Malatyaspor), İlyas (Diyarbakır DİSKİ).

Malatyaspor'un vuruşuyla maça başlandı.

4. dakikada konuk takım atağında İlyas uzaktan vurdu, üstten aut.

5. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Topla cezaalanında buluşan Celil, uygun durumdaki Mert'e çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda top kalecide kaldı.

24. dakikada DİSKİ atağında, Emrah uzaktan sert vurdu. Az farkla aut.

26. dakikada DİSKİ'den Emrah yine 30 metreden vurdu. Kaleci Taylan yatarak müdahale edip, topu kornere attı. Sonuç yok.

39. dakikada Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Celil kullandı. Cezaalanı içerisinde oluşan karambolda topa en son Mustafa Sert kafayla vurdu. Defans çizgide müdahale ederek golü engelledi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

49. dakikada orta alandan uzun pasla Malatyaspor cezaalanına giren Mehmet, sert vurdu. Kaleci Taylan tehlikeyi iki hamlede önledi.

51. dakikada Malatyaspor gole çok yaklaştı. Topla buluşan Ergun cezasahasına girdi, vurmakta gecikince araya giren Abdullah tehlikeyi topu kornere göndererek tehlikeyi savuşturdu.

62. dakikada DİSKİ atağında Abdullah kaleye ortaladı. Taylan topu tokatladı, Caner önüne düşen topa vurdu, aut.

66. dakikada İlyas'ın uzaktan vuruşunda top yandan auta çıktı.

78. dakikada DİSKİ atağında İlyas ortaladı, Mehmet dokundu. Top Taylan'da kaldı.

79. dakikada Malatyaspor sahada 10 kişi kaldı. Gelişen Malatyaspor atağında Celil'le, rakip oyuncular arasındaki mücadelede, Celil'in vurduğu top korner köşesi yakınında taca çıktı. Bu sırada, yan hakem orta hakemi çağırdı ve hakemler arasındaki kısa bir görüşmenin ardından, orta hakem Celil'e kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Küfrettiği gerekçesiyle oyundan atılan Celil'in ve Malatyaspor'lu futbolcuların yoğun itirazları vardı.

87. dakikada Ercan ortaladı, Mehmet kafayı vurdu. Taylan güçlükle topu kornere gönderdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Maç 0-0 sona erdi.

HABER: Selahattin GÖKATALAY
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız