SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazgan Muhtarlarla Toplantı Yaptı

0
Güncellendi - 2018-01-30 01:51:23
Kazgan Muhtarlarla Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan başkanlığında Akçadağ Başpınar Sosyal Tesislerinde Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Akçadağ Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Ali Kazgan, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Cahit Zafer Leventoğlu, Akçadağ Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Belediye Başkanı Kazgan, mahalle muhtarlarını dinleyerek, muhtarlardan mahalle sorunlarını ile ilgili hazırlanan çizelgeleri doldurmalarını istedi.

Çalışmalar konusunda bilgiler veren Kazgan, bir bölgede çalışan iş makinelerinin ayrı bir yöne sevk edilmesinin maliyetinden bahsederek Akçadağ'ın her köşesine aciliyet durumuna göre hızlı bir şekilde ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Kazgan aynı zamanda son günlerde ilçe merkezinde özellikle mahallelerde yoğun kar yağışı meydana geldiğini, bu nedenle karla mücadele anlamında yolların açılması noktasında Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız