SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazgan, Şavata'yı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:47
Kazgan, Şavata'yı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanlığı adayı olan Ali Kazgan, doğduğu ilçeye hizmet için aday olduğunu söyledi.

İstanbul Vali Yardımcısı iken istifa eden ve doğduğu ilçe Akçadağ’a Belediye Başkanlığı adayı olan Ali Kazgan, beraberinde AKP İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile birlikte Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata’yı makamında ziyaret etti.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptığı kurum olan İl Genel Meclisi’ni ziyaret etmek istediğini kaydeden Ali Kazgan, “2006-2008 yılları arasında 2 yıl genel sekreterlik görevinde bulundum. Şimdi AK Parti’den Akçadağ Belediye Başkanlığı adayı oldum. Geçmişte çalıştığım bir kurumun Meclis Başkanı olan Naci Şavata’yı ziyaret etmek istedim” ifadelerini kullandı.

“İl Genel Meclisleri halkın içinden seçilen üyeleri temsil etmektedir. İl Özel İdaresi sekreteri iken İl Genel Meclisi ile birlikte hizmet ediyorduk. Naci Başkan ile Malatya’dan ayrıldığım günden itibaren e bir birini çok iyi anlayan tanıyan iki arkadaş olarak görüşmelerimiz sohbetlerimiz oldu. Bu güzel bir yakınlığa dönüştü bugünde kendisiyle bir görüşme ve selamlaşmak istedim oda sağ olsun bizleri kabul etti “ diyen Kazgan, doğduğu ilçeye hizmet için aday olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise şunları söyledi:

“Sayın Ali Kazgan Bey ile Vali Yardımcısı olduğu dönemde de sürekli istişare halindeydik. Kendisi bu kuruma önemli hizmetler vermiştiniz bu hizmetlerinizden dolayı size teşekkür ederim. Şimdi Akçadağ ilçemize önemli hizmetler vermek üzere aday olmuştur. Akçadağ’a yararlı olacağına inanıyorum. Sizin gibi bir tecrübeli insanın olması Akçadağ için bir şans olarak kabul ediyorum ve başarılar diliyorum.”

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya da Akçadağ’da güçlü bir adayla seçime girdiklerini belirterek, AK Partililer olarak adaylarının yanında olduklarını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız