SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazgan'a Esnaf Vedası

A- A+ PAYLAŞ

Son kararname ile Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Ali Kazgan için Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Orduzu Pınarbaşı Köy Hizmetleri Dinlenme tesislerinde düzenlenen veda yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte çok sayıda esnaf ve sanatkar odası başkanı katıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, yaptığı konuşmada, "Malatya için büyük bir kayıp. Malatya'da güzel hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerden dolayı Ali Kazgan'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyoruz. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan ise kendisi için düzenlenen yemek için teşekkür ederek, "Sizinle biz maalesef geç tanıştık. Aranızdaki birlik ve beraberliği görünce sizin içinizde olmayı planlıyordum. Ama bu tayin nedeniyle olmadı. Bundan dolayı da bir üzüntü duymaya da gerek yok. Doğduğum yere bir borcum vardır diye buraya geldim ve 2 yılda bir hizmet ettim. Görev süresince insanları kırmadan, incitmeden, tatlı bir hatıra bırakarak, iyi bir izlenim bırakarak, ayrılmaya çalıştım. Bunu da başardığıma inanıyorum. İstanbul gibi bir il bizim meslekte iyi bir tayindir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra MESOB Başkanı Şevket Keskin ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya'ya verdiği hizmetlerden dolayı tüm esnaf odaları adına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'a teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız