SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kazın Cücüğünü Güzün Soyarlar!'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ekici, düzenlediği basın toplantısında, hükümetin açıkladığı fındık fiyatlarına karşın, kayısı için herhangi bir desteği olmamasına tepkisini dile getirdi.

Ekici, basın toplantısında şunları söyledi:

"11 Temmuz 2007 (yarın) açılacak 15. Kayısı Festivalinin hayırlı olması dileklerimle sözlerime başlamak istiyorum.Ama üzüntümü de belirtmek istiyorum ki,iktidar maalesef 2007’de kayısı üreticisine sırtını dönmüştür.

AKP; Malatya’lıları yok saymıştır. Malatya’lıların iktidara verdiği % 50’nin üzerindeki desteğe,önemli geçim kaynağı olan kayısıyı değerinin altına düşürerek ve kayısı birliğini kapatarak karşılık vermiştir.

Bugün yine bakıyoruz ki; seçim sathı mailine girdiğimiz şu günlerde, Başbakan Karadeniz’de seçim yatırımı olarak-yani seçim rüşveti olarak- fındığa üretici karı olarak ,% 47.14 zam yaparak 5.15 YTL ye çıkarttığını açıklamıştır.Ama aynı Başbakan geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelmiştir. Fakat ne hikmetse kayısı konusuna hiç değinmemiş ve değindirtilmemiştir.

Sayın AKP’li vekiller, Sayın AKP’li adaylar,herhalde Malatya’yla ilgili bilgi verirken,kayısı Malatya için önemli değil siz Malatya’da sadece dini duyguları istismar ederek mağdur rolü oynayın.

Beceriksizliğinizden dolayı Cumhurbaşkanı’nı seçemediğinizi mağdur-mazlum rolüne bürünerek anlatın. Malatya’lı buna inanır. Malatya’lıların başta kayısı gibi, işsizlik gibi bir sıkıntısı yok. Bunlara Toki açılışları olmayan, viyadük ayakları olmayan, fabrika açılışları yapın.

Malatya’lı anlamaz ve sizi yine birinci parti –geçmişte yaptığı gibi – yine seçerler,demiş olmalılar,yoksa Malatya’yı hiçbir siyasi parti hiçbir dönemde bu kadar,bunlar kadar göz ardı etmemişlerdir.

Kayısı üreticisi bu hükümet dönemi kadar perişan olmamış,kayısı fiatları hiçbir dönem bu kadar maliyetin altına düşerek, “üretici işçi parasını nasıl öderim”derdine düşmemiştir. Malatya’da hiçbir dönem ,bu sayıda Bölge Müdürlükleri başka bir ile kaydırılmamıştır.

Ama Malatya’lıyı bunların tanımadığını 11 gün sonra göreceklerdir. Malatya’lı görüyor, izliyor. Kaz’ın cücüğünü güzün soyarlar diye bir söz vardır.

İnşallah Malatya’da 22 Temmuzda bu din istismarcılarına, Malatya’lı Cenabı Allah’ın yardımıyla ikiyüzlü olduklarını, bildiklerini ispat edeceklerdir.

Malatya sahipsiz kalmıştır..23 Temmuz’da bize yetki verirlerse ne Malatya’ lı sahipsiz olacak ne de kaysı sahipsiz kalacaktır.Malatya kaderine terk edilmekten kurtarılacaktır.Ve hak ettiği itibarı görecektir. Buna Milliyetçi Hareket Partisi olarak söz veriyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız